Ανατροπή για Ζακ Κωστόπουλο: «Προσπαθούσε να αυτοκτονήσει, ήταν σε κατάσταση...» - Fanpage

Ανατροπή για Ζακ Κωστόπουλο: «Προσπαθούσε να αυτοκτονήσει, ήταν σε κατάσταση…»

Ποια η νέα μαρτυρία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου;

Μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, έρχεται να δώσει μία νέα μαρτυρία η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μια υπάλληλος καταστήματος που βρίσκεται κοντά στο κοσμηματοπωλείο στο οποίο κατέληξε ο Ζακ Κωστόπουλος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται με τρία άτομα να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

«Μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άντρα (σ.σ. εννοεί τον Ζακ Κωστόπουλο) να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι.

Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει» καταθέτει η κοπέλα και προσθέτει:

«Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο.

Δεν ξέρω πώς μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πόρτα του κοσμηματοπωλείου».

Σύμφωνα με την ίδια, επομένως, υπάρχουν τρία άτομα που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο και τα οποία δεν έχουν εμφανιστεί στις αρχές με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς την ταυτότητά τους.

Την ίδια ώρα αστυνομικός κατέθεσε πως ο βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και έκανε προσπάθειες να αυτοκτονήσει γιατί τον είχαν διαπομπεύσει.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: