Ανατροπή με 29χρονο δολοφόνο, Άργος: Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν σκοτώσει 11χρονη αδελφή του. Τραγωδία - Fanpage

Ανατροπή με 29χρονο δολοφόνο, Άργος: Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν σκοτώσει 11χρονη αδελφή του. Τραγωδία

Ποια η ανατροπή για τον 29χρονο δολοφόνο από το Άργος;

Με νέα στοιχεία από την κατάθεση της μητέρας του 29χρονου ανατρέπονται τα δεδομένα των όσων προηγήθηκαν της οικογενειακής τραγωδίας στο Άργος ενώ γεννούνται νέα ερωτηματικά για το κίνητρο του δράστη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από την κατάθεση της μητέρας της 11χρονης και μητριάς του 29χρονου δράστη και αυτόχειρα, πριν από την τραγωδία δεν προηγήθηκε κάτι και δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός με μέλος της οικογένειας.

Ο 29χρονος, που έκανε την ειδικότητά του σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, είχε φύγει ξαφνικά από τη δουλειά του, ενώ μία φίλη του είχε ειδοποιήσει την οικογένεια ότι τον τελευταίο καιρό η συμπεριφορά του ήταν «κάπως περίεργη».

Ο 29χρονος νεαρός είχε πάει στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου και χωρίς να προηγηθεί τίποτα, την Κυριακή κι ενώ έλειπε ο πατέρας του από το σπίτι, την ώρα που η μητριά του ήταν στην τουαλέτα, πήρε την καραμπίνα και σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο 29χρονος φαίνεται πως είχε μεταφέρει την καραμπίνα από την Αθήνα όπου διέμενε μόνιμα και την είχε κρύψει σε κάποιο σημείο του σπιτιού.

Η μητέρα της ανήλικης κατέθεσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα άκουσε το κορίτσι να φωνάζει «μαμά, μαμά» και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς.

Άνοιξε την πόρτα και είδε τον 29χρονο να σημαδεύει προς την πόρτα του μπάνιου, ενώ της φώναξε «θα σας κάψω όλους». Τότε, σύμφωνα με την ίδια κατάθεση, η γυναίκα έτρεξε και κλείστηκε στην κρεβατοκάμαρα, βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε για βοήθεια. Τότε, ακούστηκαν δύο ακόμα πυροβολισμοί.

Το ακόμα πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τα φυσίγγια της καραμπίνας ήταν αυτά που χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο άνδρας δεν είχε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι με την ετεροθαλή αδελφή του, αυτό δηλαδή που είχε φτιάξει ο πατέρας του όταν ξαναπαντρεύτηκε την αναισθησιολόγο, παρά το επισκεπτόταν σε αργίες, διακοπές και Σαββατοκύριακα.

Επισήμως, ο 29χρονος δεν είχε διαγνωστεί με κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, κάτι που είχαν δηλώσει γείτονες την πρώτη μέρα του φονικού. Ωστόσο, η μητέρα του φέρεται να κατέθεσε πως πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του είχε προσπαθήσει να τον κλείσει στο ψυχιατρείο.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: