Όσα Ένιωσα: Το βιβλίο του Ονειροπόλη ξεπέρασε τις 4.000 πωλήσεις

Όσα Ένιωσα: Το βιβλίο του Ονειροπόλη έφτασε τις 4.000 πωλήσεις και είναι έτοιμο να μεταφραστεί στα Αγγλικά

Όσα Ένιωσα: Από ένα προφίλ με στιχάκια στο Instagram στο απόλυτο Book Trend που σπάει όλα τα ρεκόρ

Όσα Ένιωσα: Αν έχεις προφίλ στο Instagram, τότε σίγουρα το όνομα Ονειροπόλης σου είναι γνωστό. Η προσπάθεια του Ονειροπόλη να εκφράσει τα συναισθήματά του ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και μέσα σε 3 χρόνια έφτασε στους 100.000 followers. Σίγουρα λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που είτε έχουν αναδημοσιεύσει ένα από τα στιχάκια του είτε έχεις δει κάποιον διαδικτυακό σου φίλο να το κάνει. Μέσα σε αυτά τα χρόνια τα στιχάκια του Ονειροπόλη έχουν σταλεί σε φίλους και αναδημοσιευτεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές. Έτσι στα τέλη του 2020 το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Ονειροπόλης εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ”Όσα Ένιωσα‘

Το βιβλίο Όσα Ένιωσα που σπάει όλα τα ρεκόρ

Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για το χώρο του βιβλίου όπως λένε όλοι οι ειδικοί, το βιβλίο του Ονειροπόλη ήρθε να αποδείξει πως αν έχεις θέληση και αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Τις πρώτες δύο εβδομάδες πουλήθηκαν πάνω από 1.000 βιβλία και πλέον οι αγορές έχουν ξεπεράσει τις 2.000. Όπως μας είπαν από το περιβάλλον του Ονειροπόλη, η ζήτηση για το βιβλίο συνεχώς αυξάνεται και μέσα στο 2021 ενδέχεται να πουληθούν πάνω από 10.000 βιβλία.

Μπορείτε να κάνετε δικό σας το βιβλίο σήμερα από ΕΔΩ μόνο με 19,5 €

 

Τα επόμενα πλάνα του Ονειροπόλη για το βιβλίο ‘Όσα Ένιωσα’

Το ταξίδι του Ονειροπόλη είναι ακόμα στην αρχή του. Μόλις έχει ξεκινήσει και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μελλοντικά πλάνα. Φήμες λένε ότι το ‘Όσα Ένιωσα 2’ είναι ήδη έτοιμο αλλά αυτό δεν είναι κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ο συγγραφέας του βιβλίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρωτοφανής επιτυχία του ‘Οσα Ένιωσα” έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον οίκων οι οποίοι ενδιαφέρονται να το μεταφράσουν και να το διανείμουν και στο εξωτερικό και έχουν έρθει ήδη σε συζητήσεις με το συγγραφές και τους συνεργάτες του.

Ακολουθούν λίγα λόγια από το συγγραφέα

Ξεκίνησα να γράφω τα πρώτα μου κείμενα και στιχάκια πριν από δύο χρόνια και να τα δημοσιεύω σε πολλές κοινωνικές πλατφόρμες. 

Ήταν ένας τρόπος να εκφράσω όσα ένιωθα μέσα μου. Επρόκειτο για ένα δημόσιο ημερολόγιο κατά κάποιον τρόπο.

Ο καθένας είχε πρόσβαση σε ότι έγραφα, αλλά χωρίς να ξέρει στην πραγματικότητα ποιος είναι ο δημιουργός. Δεν ήθελα να γνωρίζει κανείς ότι είμαι εγώ. 

Σιγά σιγά όλο αυτό μεγάλωνε και ο κόσμος άρχισε να με μαθαίνει. Πλέον έχω εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους που διαβάζουν ό,τι γράφω. 

Έτσι αποφάσισα να εκδώσω ένα βιβλίο με όσα κείμενα κράτησα για μένα. Όσα ένιωσα από άτομα που αγάπησα και ποτέ δεν τα δημοσίευσα στο <<δημόσιο ημερολόγιό>> μου. Συγκέντρωσα λοιπόν όλα τα κείμενα και τα στιχάκια μου, στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας. Τίποτα απ’ ό,τι έγραψα δεν θεωρώ λάθος.Ούτε όσα ένιωσα για τα συγκεκριμένα άτομα. 

Γιατί όλοι αυτοί με κάναν αυτό που είμαι τώρα και τους ευχαριστώ. Να ξέρεις είμαι καλά ύστερα από όλα αυτά. Ένιωσα, πληγώθηκα αλλά έμαθα και ωρίμασα μέσα από αυτή τη διαδρομή. Αυτές είναι οι σκέψεις μου, οι στιγμές μου με αγαπημένα πρόσωπα. 

Όσα ένιωσα και δεν τα έμαθε κανείς τους. Είμαι εγωιστής με ότι νιώθω. Δεν παραδέχομαι εύκολα τα συναισθήματά μου και πολλές φορές λέω ψέματα. Αλλά πάντα γράφω αλήθειες. Ήρθε η ώρα να διαβάσεις τις αλήθειες μου! Άξιζαν να γραφτούν όλες. Μου άρεσαν και ένιωσα. Ελπίζω να αρέσουν και σε σένα. 

Με αγάπη, Ονειροπόλης

Γενικές πληροφορίες για το Όσα Ένιωσα

Μια δημιουργία του Ονειροπόλη και του Αντώνη Βαλμά

ΤΙΤΛΟΣ: Όσα Ένιωσα ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ονειροπόλης ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Όλγα Παλαμήδη LAYOUT – DESIGN: Myrtilo, Λένα Παντοπούλου ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Παρασκευή Μπάρκα ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: Αθήνα, Οκτώβριος 2020 ISBN: 978-960-564-996-8

Πως μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο του Ονειροπόλη

Η τιμή του βιβλίου Όσα Ένιωσα είναι 19,5 € μαζί με τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. 

Αγοράζοντας το βιβλίο ζητάτε την αφιέρωση που θέλετε την οποία υπογράφει ο ίδιος ο Ονειροπόλης για τον καθένα ξεχωριστά. Μπορείτε να κάνετε δικό σας το βιβλίο σήμερα από ΕΔΩ μόνο με 19,5 €

Αφήστε το σχόλιο σας: