Απειλεί και τις ΗΠΑ o Ερντογάν, κανείς δε Μπορεί να μας Αντιμετωπίσει!!! - Fanpage
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απειλεί και τις ΗΠΑ o Ερντογάν, κανείς δε Μπορεί να μας Αντιμετωπίσει!!!

«Τσαμπουκάδες» από Ερντογάν μέσω του συμβούλου του : Ούτε ο 66ος στόλος των ΗΠΑ δεν μπορεί να μας γονατίσει

Ρόλο «τζάμπα μάγκα» διεκδικεί επάξια πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Γιγίτ Μπουλούτ, ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως η Άγκυρα δεν φοβάται σε καμία περίπτωση την παρουσία του 6ου αμερικανικού στόλου σ…


«Τσαμπουκάδες» από Ερντογάν μέσω του συμβούλου του : Ούτε ο 66ος στόλος των ΗΠΑ δεν μπορεί να μας γονατίσει

Ρόλο «τζάμπα μάγκα» διεκδικεί επάξια πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Γιγίτ Μπουλούτ, ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως η Άγκυρα δεν φοβάται σε καμία περίπτωση την παρουσία του 6ου αμερικανικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο, εν όψει των ερευνητικών γεωτρήσεων από την ExxonMobil στην Κυπριακή ΑΟΖ.

«Όχι μόνο ο 6ος αλλά και ο 66ος στόλος του αμερικανικού ναυτικού να έρθει στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία», δήλωσε ο κ. Μπουλούτ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο TRT της γείτονος, προσθέτοντας ότι «τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει».

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), ο σύμβουλος του «Σουλτάνου» ανέφερε, εξάλλου, τα εξής: «Αυτός ο λαός όταν ορθώνει το ανάστημά του, και το έχει κάνει ήδη, όταν λοιπόν το κάνει, καμία δύναμη, ούτε και παγκόσμια δεν μπορεί να τον λυγίσει. Και το λέω ως κομμάτι του τουρκικού λαού και ως κομμάτι του ισλαμικού έθνους».

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πηγή; newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories