Χωρίς Ντροπή. Αθωώνουν τους δολοφόνους της Ελένης στα social. Η αντίδραση του κόσμου - Fanpage

Χωρίς Ντροπή. Αθωώνουν τους δολοφόνους της Ελένης στα social. Η αντίδραση του κόσμου

Μετά το σοκ που προκάλεσαν τα όσα αποκάλυψε στην ομολογία του ο 19χρονος Αλβανός, καθώς ανέφερε ότι η Ελένη Τοπαλούδη, αφού την είχαν χτυπήσει με τον φίλο του τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο όμως εκείνοι την πέταξαν ζωντανή από τα βράχια, τα σχόλια στο twitter έπεσαν βροχή.

Όπως είναι λογικό οι περισσότεροι φρίκαραν και σχολίασαν με οργή τα όσα έκαναν τα δυο παιδιά – τέρατα.

Όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ και κάποιοι που χλεύασαν την ατυχή κοπέλα.

Που δεν σεβάστηκαν ούτε πως δεν ζει. Ούτε την οικογένεια της. έτσι άρχισε ένας πόλεμος.

Φυσικά τα προφίλ αυτά ανώνυμα και ψεύτικα. Που από πίσω βρίσκονται άρρωστα άτομα που είναι για δέσιμο «Εγώ αν ήμουν κορίτσι δεν θα πήγαινα μόνη μου σε ένα ερημικό εξοχικό με έναν σφίχτη. Κοινή λογική αν ο σφίχτης έχεις ορέξεις πως γλιτώνω; Η Ελένη πήγε με 2 στο εξοχικό…».

«Το μάθημα που πρέπει να διδάξει η Ελένη σε όλα τα κορίτσια του κόσμου είναι προσοχή στις ερωτικές συνευρέσεις σας ειδικά αν είναι με πιο πολλά άτομα του ενός» γράφουν ειρωνικά…με τους υπόλοιπους να θυμώνουν, να γεμίζουν από οργή και να γράφουν «Οργή οργή οργή. Μερικοί ήδη αθωώνουν τους βιαστές και εν ψυχρό δολοφόνους της λέγοντας πως αφού ήθελε τρίο καλα να πάθει» .

Η ιστορία συγκλονίζει… αλλά και οι άνθρωποι τελικά. Που έχουν ανθρώπινη φιγούρα αλλά είναι τέρατα. Και τα social media βολεύουν αυτά τα τέρατα να βγάζουν τον αληθινό τους αυτό…

Πηγή: nassosblog.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: