ΔΗΛΩΣΗ ΣOK ΑΠΟ διάσnμn Eλληviδα: Με έλεγαν Tραβεστi - Fanpage

ΔΗΛΩΣΗ ΣOK ΑΠΟ διάσnμn Eλληviδα: Με έλεγαν Tραβεστi

«Ειδικά στο σφίξιμο της κίνησης, το γuμvo φαίνεται ακόμα πιο Avδρικo.

Για το bullying που δέχτηκε ως αθλήτρια και ως πολιτικός μίλησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και στην Σάσα Σταμάτη η χρυσή Ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

70

Έχετε δεχτεί bullying στην πολιτική;

Πολύ. Για κάποιους πρέπει να είμαι κομιλφό στο ντύσιμο, να μην φοράω σκισμένο τζιν ή αθλητικά. Θα πρέπει να έχεις λίγο μανικάκι. Σου λένε: «Πρέπει να φοράς κοστούμι ή ταγιέρ, να μη βγάζεις κοιλίτσα έξω». Αυτό είναι bullying. Όλα τα καλοκαίρια μου μέχρι τώρα φορούσα σόρτς. Τώρα το έχω κατεβάσει λίγο, το έχω πάει στη μέση του μηρού. Έχω βάλει κοστούμι με βερμούδα, το οποίο τους ξίνισε, αλλά μετά τους άρεσε. Ούτε χυδαίο ήταν , ούτε προκλητικό.

Λέγατε ότι όταν ήσασταν αθλήτρια κάποιοι σας χαρακτήριζαν «Tραβεστi».

Προκειμένου να ανέβεις στο ψηλότερο βάθρο, αυτό των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει να είσαι έτσι όπως είσαι. Με τα μπράτσα σου, με τις ποδάρες σου, πολύ γυμνασμένη. Ειδικά στο σφίξιμο της κίνησης, το γυμνό φαίνεται ακόμα πιο ανδρικό. Έλεγα: «Έλα μωρέ, αυτή είναι τραβεστί». Τα άκουσα και αυτά για αυτό και το ευχαριστιέμαι τώρα που με λένε ωραία γυναίκα. Πρόλαβα κάτι. Μαλάκωσαν οι μυς.
Στεναχωριόσασταν;

Πάρα πολύ. Αυτά ήταν στο παρασκήνιο και κάποια στιγμή τα μάθαινες. Και επειδή υπήρχαν πολύ ωραίες αθλήτριες και έλεγαν «ο ξανθός άγγελος», εγώ τέτοιο κοσμητικό επίθετο δεν είχα ποτέ. Είχα μόνο η «ψυχάρα», η «αγωνίστρια», η «δύναμη» και έλεγα «εγώ δεν είμαι γυναίκα;». Τελικά όλα έγιναν για καλό. Τώρα έχω τη δυνατότητα και τον χρόνο, όσο μου μένει, να ευχαριστιέμαι και το θηλυκό της ιστορίας του φύλου μου.

ΠΗΓΗ: 24wro.com.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: