Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό βρέθηκε σε πλαστική σακούλα που κρέμονταν σε έναν φράχτη - Fanpage

Εγκαταλελειμμένο νεογέννητο μωρό βρέθηκε σε πλαστική σακούλα που κρέμονταν σε έναν φράχτη

 

 

Ένα νεογέννητο μωρό που είχε εγκαταλειφθεί από την έφηβη μητέρα του σε μια πλαστική σακούλα σώθηκε από έναν σκουπιδιάρη ο οποίος άκουσε το κλάμα του ενώ ετοιμαζόταν να πετάξει την σακούλα μέσα στο σκουπιδιάρικο.

Το σοκαριστικό βίντεο που τραβήχτηκε από περαστικούς δείχνει το μωρό μετά βίας να έχει τις αισθήσεις του μέσα σε μια σακούλα που κρέμεται σε έναν φράχτη στις Φιλιππίνες.

Οι παρευρισκόμενοι μαζεύτηκαν γύρω από το μωρό το οποίο ανοίγει σιγά σιγά τα μάτια του και βάζει το δάχτυλό του στο στόμα του.

Δείτε το βίντεο


Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το μωρό σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Μέσα στην σακούλα βρέθηκε μια γυναικεία σχολική στολή και ένα κοντό σορτσάκι.

Η αστυνομία αναζητά την μητέρα η οποία πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 12 και 16 ετών.

«Στην αρχή δεν ξέραμε αν το μωρό ήταν ζωντανό ή νεκρό. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε μέχρι που κάποιος πρότεινε να καλέσουμε ένα ασθενοφόρο. Το μωρό είναι πολύ τυχερό που βρέθηκε γιατί ο σκουπιδιάρης ετοιμαζόταν να πετάξει την σακούλα στο σκουπιδιάρικο», ανέφερε μια αυτόπτης μάρτυρας.

Το όνομα του μωρού δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αλλά μια νοσοκόμα που το φροντίζει ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές οικογένειες που ενδιαφέρονται να το υιοθετήσουν.

«Ήταν πολύ αδύναμος όταν ήρθε, αλλά τώρα είναι πολύ δυνατός. Υπάρχει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Δεν γνωρίζει πως ξεκίνησε η ζωή του, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είναι ευλογημένος με ένα καλό μέλλον και πλούσιους γονείς που θα τον αγαπούν και θα τον προστατεύουν», δήλωσε η νοσοκόμα που τον φροντίζει.

[dailymail]

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: