Έκτακτο! Να τι Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον κοσμηματοπώλη και την Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου! - Fanpage

Έκτακτο! Να τι Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον κοσμηματοπώλη και την Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κοσμηματοπώλης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Ο κοσμηματοπώλης, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης καθώς και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, δεν επιτρέπεται να φύγει από τη χώρα, ενώ είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο 73χρόνος κοσμηματοπώλης ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως είναι γνωστό σρ βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε οτι δεν είχε προθεση να τον σκοτώσει και ότι η πρώτη του κίνηση ήταν να καλέσει την αστυνομία.

Καθόλη τη διάρκεια της απολογίας του ήταν συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στην οικογένεια του θύματος .

E-Daily.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: