Έκτακτο! Πρωτοφανής Παροξυσμός! Στέλεχος της ΝΔ Καλεί σε… Σπάσιμο Αυτοκινήτων και Μαγαζιών αριστερών! - Fanpage

Έκτακτο! Πρωτοφανής Παροξυσμός! Στέλεχος της ΝΔ Καλεί σε… Σπάσιμο Αυτοκινήτων και Μαγαζιών αριστερών!

“Σάλος” έχει προκληθεί από τις δηλώσεις στελέχους της ΝΔ και δημοτικού συμβούλου του Δήμου Παγγαίου, ο οποίος από το δημοτικό συμβούλιο κάλεσε τον κόσμο να σπάσει τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα των αριστερών. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον αποπέμψει από την ΝΔ, ώστε να δείξει έμπρακτα το ότι παίρνει αποστάσεις από το φασιστικό, εθνικιστικό και ομοφοβικό λόγο.
Σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «φασιστικές» δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου και τοπικού στελέχους της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, την περασμένη Παρασκευή, κάλεσε σε πογκρόμ εναντίον των αριστερών, για σπάσιμο των μαγαζιών και των αμαξιών τους και απείλησε με «εμφύλιο πόλεμο», σε ένα κρεσέντο ακροδεξιού και ομοφοβικού λόγου».

«Ο εθνικιστικός κατήφορος και το εμπόριο πατριωτισμού της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη, το οποίο τροφοδοτεί τις χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής, λαμβάνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις, αφού εξαπλώνεται και στο στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Εκτός από τις νομικές συνέπειες που επισείουν τέτοιες φασιστικές δηλώσεις, η χυδαιότητα του στελέχους της ΝΔ προσβάλλει ευθέως όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και πρέπει να καταδικαστεί από όλα τα κόμματα. Το ακραίο αυτό παραλήρημα βαραίνει πλήρως την ηγεσία της ΝΔ.

Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αποπέμψει άμεσα το στέλεχός του, με το οποίο μάλιστα περιχαρής φωτογραφιζόταν, και να πάρει έμπρακτα αποστάσεις από τον φασιστικό, εθνικιστικό και ομοφοβικό λόγο».

Δείτε εδώ το στιγμιότυπο

πηγη

Αφήστε το σχόλιο σας: