Ελένη Καρουσάκη, Μάτι: Συγκλονίζει η τραγουδίστρια "Ήμουν στη θάλασσα, αποχαιρέτησα τους δικούς μου και..." - Fanpage

Ελένη Καρουσάκη, Μάτι: Συγκλονίζει η τραγουδίστρια «Ήμουν στη θάλασσα, αποχαιρέτησα τους δικούς μου και…»

Ποια η μαρτυρική ιστορία της Ελένης Καρουσάκη στο Μάτι;

Έναν πραγματικό εφιάλτη, με τις φλόγες να πνίγουν το εξωτερικό του σπιτιού της στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι, Μάτι έζησε μαζί με την οικογένειά της και η τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη.

Η ίδια Ελένη Καρουσάκη παρέμεινε μέσα στη θάλασσα στο Μάτι για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, ενώ έφτασε στο σημείο ακόμα και να αποχαιρετήσει τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς φοβήθηκε ότι ήταν η τελευταία φορά που ήταν όλοι μαζί.

«Οι στιγμές που ζήσαμε ήταν εφιαλτικές, καθώς μέσα σε ελάχιστη ώρα η φωτιά έφτασε έξω από τα παράθυρα του σπιτιού.

Βλέπαμε τις φλόγες και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Το μόνο που με ένοιαζε ήταν να σωθούμε από το… ποτάμι με τις φλόγες, το οποίο κατάπινε ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του. Είπε η Ελένη Καρουσάκη.

Όταν φτάσαμε στην παραλία, πέρα από τον κόσμο που υπήρχε, δεν πιστεύαμε ότι η φωτιά θα έφτανε ως εκεί. Ο καπνός είχε πνίξει τα πάντα, ουρλιαχτά από παντού, δεν βλέπαμε τίποτα μπροστά μας, με αποτέλεσμα να βρεθούμε μέσα στο νερό και να κολυμπάμε μέχρι να ξεφύγουμε.

Νόμιζα ότι οικογενειακώς ζούσαμε τις τελευταίες μας στιγμές. Είπε η Ελένη Καρουσάκη.

Βάλαμε τα κλάματα και φιληθήκαμε, μήπως και δεν μας δινόταν ξανά η ευκαιρία αυτή. Παραμείναμε μέσα στη θάλασσα, κολυμπήσαμε κοντά ο ένας στον άλλον, ώστε να μη μας φτάνουν οι στάχτες και τα αποκαΐδια και περιμέναμε να έρθουν να μας σώσουν.

Τελικά, ένα σκάφος του Λιμενικού μάς περισυνέλεξε και βρεθήκαμε στο λιμάνι της Ραφήνας. Κρίμα, τόσος κόσμος, χάθηκε άδικα», δηλώνει η Ελένη Καρουσάκη στην εφημερίδα Espresso.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: