Ελένη Τοπαλούδη σοκ: Της τρύπησαν τον λαιμό με... Κούκουρας-Λουτσάι αναλυτικός διάλογος που ανατριχιάζει - Fanpage

Ελένη Τοπαλούδη σοκ: Της τρύπησαν τον λαιμό με… Κούκουρας-Λουτσάι αναλυτικός διάλογος που ανατριχιάζει

Ποιες οι ανατριχιαστικές εξελίξεις με Τοπαλούδη και δολοφόνους Κούκουρα-Λουτσάι;

Aνατριχίλα προκαλούν τα όσα ισχυρίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους στη Ρόδο για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη. Δεν φθάνει που τη χτύπησαν με σίδερο, την απείλησαν και με μαχαίρι, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR Channel.

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, στην κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους ο Έλληνας κατηγορούμενος Κούκουρας ισχυρίστηκε ότι ο Αλβανός συγκατηγορούμενός Λουτσάι του άρχισε να τη χτυπά και εκείνος έφυγε από το δωμάτιο, όταν έπιασε το σίδερο.

Υποστήριξε ότι δεν είδε να τη χτυπά με το σίδερο, αλλά άκουγε την άτυχη κοπέλα να ζητά βοήθεια.

Και συνεχίζει:

«”Θα την πληρώσουμε χρυσή” μου είπε. Eγώ δεν τον σταμάτησα γιατί είχα σοκαριστεί. Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να την τρυπά στο λαιμό. Η Τοπαλούδη ήταν αναίσθητη. Εκεί του έλεγα σταμάτα, μην την σκοτώσεις. Μάλιστα με ρώτησε αν μπορούμε να βρούμε κανένα άλλο μαχαίρι».

Την απειλή με μαχαίρι επιβεβαιώνει και ο Αλβανός, μόνο που δίνει τη δική του εκδοχή, ότι δηλαδή το έκανε ο Έλληνας Κούκουρας. Όπως ισχυρίστηκε,«την κάρφωσε δύο φορές στο λαιμό και το πέταξε το μαχαίρι με δύναμη κάτω. Η Ελένη Τοπαλούδη φώναζε βοήθεια μετά την έπιασε από το λαιμό και τη χτυπούσε στον τοίχο. Είχε πιει νιτρικό στο γυμναστήριο και τον είχε πιάσει μανία».

Ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε αμυχές απο το μαχαίρι επιβεβαιώνεται και απο τον ιατροδικαστή.

Όπως επίσης επισήμανε η Τ. Παπανικολάου, άλλα έλεγε ο ένας και άλλα ο άλλος. Δεν συμφωνούσαν ούτε στην ώρα που συνάντησαν την Ελένη!

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ο Αλβανός κατηγορούμενος Λουτσάι ισχυρίζεται ότι όταν τη μετέφεραν αναίσθητη στο αυτοκίνητο για να την πετάξουν εκείνη συνήλθε, φώναξε «θα σας πάω στην αστυνομία» και λιποθύμησε ξανά. Με βάση αυτήν την κατάθεση αποδεικνύεται ότι γνώριζαν πως ήταν ζωντανή.

Πώς άρχισε ο καυγάς

ΕΛΛΗΝΑΣ Κούκουρας: «Σύμφωνα με τον Έλληνα κατηγορούμενο η αιτία του καβγά ήταν ότι η Ελένη είπε μπροστά στον Α. ότι της άρεσε πιο πολύ ο ίδιος ερωτικά: «Τα πήρε θόλωσε ο Α. της είπε δεν περνάνε σε μένα αυτά και τότε ξεκίνησε και την κοπανούσε με μπουνιές. Εγώ δεν επενέβην γιατί πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα ότι θα χτυπήσει και μένα Τη χτύπησε στο σαγόνι και η Ελένη λιποθύμησε».

ΑΛΒΑΝΟΣ Λουτσάι: «Μπήκε στο δωμάτιο ο Μ.γυμνός από τη μέση και κάτω και της είπε «μωρή σ….σε έφερα εδώ πέρα και δεν θα μου κάτσεις; Εγώ δεν ασχολήθηκα, δεν ανακατεύτηκα. Μετά ο Μ. ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και της έδωσε μπουνιές»

Ποιος την πέταξε στον γκρεμό

ΕΛΛΗΝΑΣ Κούκουρας : «Τον βοήθησα να μεταφέρουμε την κοπέλα στο αμάξι με τη συνεννόηση να την πάμε στο νοσοκομείο .Της έριξε ένα σεντόνι στο κεφάλι για να μην φαίνεται έτσι όπως το έκανε. Η κοπέλα ήταν αναίσθητη .Είπαμε να την πάμε στο νοσοκομείο .Την βάλαμε να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Ο Α. οδηγούσε εγώ κάθισα πίσω.»

ΑΛΒΑΝΟΣ Λουτσάι: «Συμφωνήσαμε να την πάμε στο νοσοκομείο, αφού το πρότεινα είπε ναι ο Μ., τη σήκωσε μόνος του από το κρεβάτι και την πήγε στο αυτοκίνητο. εγώ μόνο άνοιξα την πόρτα για να την βάλει . Ο Μ. οδήγησε το αυτοκίνητο και εγώ εκατσα πίσω στην καρότσα.»

Στην ερώτηση «γιατί όταν αντελήφθης ότι δεν βγαίνετε στον κεντρικό δρόμο για τη Ρόδο δεν τον ρώτησες πού πάτε;» οι κατηγορούμενοι απάντησαν:

ΕΛΛΗΝΑΣ Κούκουρας: «Δεν τον ρώτησα γιατί είμαι χαζός, παίρνω μερικά φάρμακα και δεν καταλαβαίνω μερικές φορές. Δεν ήξερα ότι θα την πετάξει στην παραλία, δεν πήγε το μυαλό μου.»

ΑΛΒΑΝΟΣ Λουτσάι: «Εγώ την περιοχή δεν την ξέρω, κατάλαβα όμως όταν οδηγούσε μέσα σε κάτι δάση ότι δεν πάμε στη Ρόδο. Του χτύπησα από πάνω το αμάξι και του είπα «πού πας;». Δεν μου απάντησε.»

Πηγή: .fimes.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: