Έλληνας καθηγητής απαντά στην Αλβανίδα ιστορικό: «Ξέρετε πόσους Αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης;» - Fanpage

Έλληνας καθηγητής απαντά στην Αλβανίδα ιστορικό: «Ξέρετε πόσους Αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης;»

 

 

Τουρκία και Αλβανία, οι δύο καλοί σύμμαχοι και εχθροί της Ελλάδας, προκαλούν διαρκώς, φθάνοντας δε σε σημείο να διατυπώνουν και γραφικότητες. Βέβαια πίσω από τις αλλόκοτες αυτές τοποθετήσεις τους, όπως θα δείτε και χαρακτηριστικά στα παρακάτω βίντεο, ενδόμυχα, οι αλυτρωτικές βλέψεις βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Αλβανοί χωρίς γνώσεις ιστορίας, βάζοντας στην μέση Έλληνα καθηγητή από την Βόρειο Ήπειρο, δήλωσαν πως δεν υπάρχουν πια Έλληνες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο και όσοι πολέμησαν τους Τούρκους το 1821 ήταν Αλβανοί.

Πιο συγκεκριμένα, στο απόσπασμα της συγκεκριμένης εκπομπής την οποία μετέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, τα σχόλια της ιστορικού προκάλεσαν ακόμη και την παρέμβαση δημοσιογράφου, που αναρωτήθηκε «μήπως το παρατραβάμε;».

Ταυτόχρονα, η Αλβανίδα ιστορικός, Έλενα Κοκάτσι, στην τοποθέτησή της σε εκπομπή στην αλβανική τηλεόραση με θέμα τη «βαλκανιοποίηση» των Βαλκανίων εξέφρασε το παρακάτω επιχείρημα:

«Η Ελλάδα δεν έχει ελληνικό πληθυσμό. Ο πληθυσμός της Ελλάδας, όλοι αυτοί που πολέμησαν, ήταν Αρβανίτες με φουστανέλες».

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε εάν το παρατραβάει, η ίδια κάλεσε τον δημοσιογράφο να της βρει, όπως ανέφερε, «έναν Έλληνα που να πολέμησε το 1821»!

Ο καθηγητής Κώστας Μπάρκας τότε ισοπέδωσε την προπαγάνδα τους, τονίζοντας με θάρρος, πως η Ελλάδα είναι η μητέρα του πολιτισμού.

Έπειτα από λίγο ο καθηγητής έδωσε και την… χαριστική βολή, που πάγωσε τους πάντες στο στούντιο: «Ξέρετε πόσους Αλβανούς σκότωσε ο Κολοκοτρώνης; Αν ήταν Αλβανός πως θα σκότωνε το δικό του αίμα;», τους είπε.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:


 


Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: