Ένα Ευχάριστο Νέο: Σε Εξέλιξη Η Ιατρική Αποκατάσταση Του Θύμιου Μπουγά - Fanpage

Ένα Ευχάριστο Νέο: Σε Εξέλιξη Η Ιατρική Αποκατάσταση Του Θύμιου Μπουγά

Βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα

Μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας του Θύμιου Μπουγά, το κύμα στήριξης και αλληλεγγύης των πολιτών του άνοιξε τον δρόμο προς μια νέα ζωή, μια ζωή που του αξίζει.

Γιατροί τις τελευταίες ημέρες εξετάζουν τον Θύμιο και φαίνονται αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι. Όλες οι ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ώστε να ακολουθήσει στην συνέχεια η ιατρική αποκατάστασή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο 39χρονος από τον Πύργο, με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Σύμφωνα με το patrisnews, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις, κυρίως ενδοστοματικές ακτινογραφίες, ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα για να σχεδιάσουν στη συνέχεια τις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος Μπουγάς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Πατρίς”, οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι και ευχαριστημένοι, καθώς διαπίστωσαν ότι υπάρχει ικανοποιητική οστική μάζα στο πρόσωπό του, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις επεμβάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Ο Θύμιος που όλα αυτά τα χρόνια ζούσε στο περιθώριο εξαιτίας ενός βαρύτατου τραυματισμού του, ο Θύμιος, θύμα ανηλεούς bullying εξαιτίας του οποίου κρυβόταν, πλέον θα βγει από το σκοτάδι και θα συναντήσει το φως, εφάμιλλο με αυτό της ψυχής του. Πηγή: www.rosa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: