Έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε Καρδίτσα και Τρίκαλα (video) - Fanpage

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε Καρδίτσα και Τρίκαλα (video)

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν σε Καρδίτσα και Τρίκαλα – Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό το σκηνικό που δημιουργήθηκε.

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, με τα σκηνικά που δημιουργήθηκαν να παραπέμπουν σε άκρως χριστουγεννιάτικο και γιορτινό πλάνο.

Χιονοπτώσεις, σε υψόμετρο 1000 μέτρων περίπου, στην περιοχή της Αργιθέας σημειώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας στη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου.

Έξι μηχανήματα της Π.Ε. επιχειρούν για να μην υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις. Το ύψος του χιονιού σύμφωνα με τον κ. Νούσιο φτάνει τα 20 εκατοστά. Η εικόνα που παρουσιάζουν τα ποτάμια μετά τις έντονες βροχοπτώσεις είναι ελεγχόμενη, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ίδιο σκηνικό και στα Τρίκαλα, όπου από τη Δευτέρα η θερμοκρασία έχει σημειώσει αισθητή πτώση. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr τα χιόνια έχουν φτάσει σε χαμηλότερα υψόμετρα, ενώ «το έχει στρώσει» στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου. Από τα ξημερώματα της Τρίτης σημειώνεται ασθενής χιονόπτωση.

Στα πεδινά τμήματα των Τρικάλων συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να περιοριστούν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εννιά μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σύμφωνα με όσα τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ρίχνουν αλάτι για να είναι ανοιχτοί οι δρόμοι για τις μετακινήσεις, ενώ ο ίδιος συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κινούνται σε αυτές τις περιοχές που σημειώθηκε χιονόπτωση.

 

Αφήστε το σχόλιο σας: