Εθελοντές Βρήκαν και έσωσαν Σκυλίτσα που σερνόταν στο δρόμο ανάπηρη και κανείς δεν τη βοηθούσε - Fanpage

Εθελοντές Βρήκαν και έσωσαν Σκυλίτσα που σερνόταν στο δρόμο ανάπηρη και κανείς δεν τη βοηθούσε

Μια ιδιαίτερα δύσκολη αλλά ευτυχώς επιτυχημένη διάσωση, όπως μαθαίνουμε από τα μέλη του Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, έλαβε χώρα στο Σταυρό Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για μια παράλυτη σκυλίτσα που με μεγάλη δυσκολία περπατούσε καθώς έσερνε τα δύο πίσω της πόδια. Αλλά το πιο φοβερό από όλα ήταν το γεγονός ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τη βοηθήσει. Ούτε οι υπεύθυνες αρχές. Και το ζώο βασανιζόταν στο δρόμο χωρίς φυσικά να έχει καμιά ελπίδα επιβίωσης.
Μια γυναίκα, η κυρία Αλεξάνδρα, ήταν η μόνη που ενδιαφέρθηκε. Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι είχε πολλές φορές ειδοποιήσει τους αρμόδιους και κανείς δεν είχε πάει να πάρει το ζώο. Και κάλεσε για βοήθεια την ομάδα Vets in Action και του ΦΟΣ.
Οι εθελοντές των οποίων πήγαν αμέσως για να βοηθήσουν. Συναντήθηκαν με τη γυναίκα που τους ειδοποίησε, η οποία ζούσε στο εξωτερικό και ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα για να μείνει. Τους υπέδειξε το σημείο που βρισκόταν η σκυλίτσα, η οποία ήταν και πολύ φοβική.
Ένα φοβικό ζώο στην κατάσταση αυτή είναι φυσικό να μην είναι εύκολα διαχειρίσιμο λόγω του στρες και φυσικά του πόνου που βιώνει τόσο καιρό. Όμως κατάφεραν και την έπιασαν.
Και εδώ έρχεται ακόμα μια δυσκολία. Οι συμβεβλημένοι κτηνίατροι δεν αναλαμβάνουν τέτοια περιστατικά. Οπότε ανέλαβαν οι εθελοντές να τη μεταφέρουν σε κλινική στην Επανομή, στη Θεσσαλονίκη.
Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η σκυλίτσα ούρλιαζε από τους πόνους. Και ζητούν βοήθεια από όλους μας για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα.
Η ανάρτησή τους:
“Δεν μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να αφεθεί στη μοίρα του. Θα ενημερώσουμε για τα ιατρικά έξοδα και όποιος θέλει ας βοηθήσει.
Όπως όλοι βλέπετε δεν καθόμαστε λεπτό, δεν υπάρχουν Κυριακές, αργίες, γιορτές για εμάς.
✅Σας παραθέτουμε τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και Paypal.
-ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Όνομα: Φιλοζωϊκός Όμιλος Σερρών
Ο αριθμός τραπέζης είναι 766/203957-56
✔️ΙΒΑΝ GR0201107660000076620395756 ΚΩΔ .SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA
ή στο PayPal:
✅ ΕΤΕ-PayPal:
Paypal: [email protected]
Ας τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Βοηθάμε τους εθελοντές για να σώζουν ζώα.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

 

 

πηγη petpetnews

Αφήστε το σχόλιο σας: