Εξελίξεις-φωτιά! Νέα Απίστευτη Πρόκληση από Τουρκία: «Έρχεται Πόλεμος στο Αιγαίο», γράφουν οι Εφημερίδες τους - Fanpage
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εξελίξεις-φωτιά! Νέα Απίστευτη Πρόκληση από Τουρκία: «Έρχεται Πόλεμος στο Αιγαίο», γράφουν οι Εφημερίδες τους

Το εμπρηστικό πρωτοσέλιδο της Hürriıyet – Έρχεται μεγάλη πολεμική κρίση στο Αιγαίο

Με ένα πραγματικά εμπρηστικό πρωτοσέλιδο τίτλο η σημερινή τουρκική εφημερίδα Hürriıyet, σχολιάζοντας την ελληνική άσκηση το Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο τονίζει πως έρχεται… πολεμική κρίση στο Αιγαίο και πως η Τουρκία δεν θα αφήσει αναπάντητη την ελληνική πλ…


Το εμπρηστικό πρωτοσέλιδο της Hürriıyet – Έρχεται μεγάλη πολεμική κρίση στο Αιγαίο

Με ένα πραγματικά εμπρηστικό πρωτοσέλιδο τίτλο η σημερινή τουρκική εφημερίδα Hürriıyet, σχολιάζοντας την ελληνική άσκηση το Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο τονίζει πως έρχεται… πολεμική κρίση στο Αιγαίο και πως η Τουρκία δεν θα αφήσει αναπάντητη την ελληνική πλευρά να επισημοποιήσει την ένωση της ελληνικής ΑΟΖ με την κυπριακή.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, η Ελλάδα έχει κλείσει με δικές της ασκήσεις πολλά κομβικά σημεία στο Αιγαίο για την Τουρκία, με προφανή την πρόθεση να αποκλείσει την Τουρκία από την ελεύθερη διέλευση των πλοίων της στην περιοχή.

Το γεγονός αυτό η Τουρκία δεν μπορεί να το αποδεχτεί και θα αντιδράσει δυναμικά. Όπως αναφέρεται, τα τουρκικά πολεμικά πλοία θα αγνοήσουν τις ελληνικές notam και θα διασπάσουν με δυναμικό τρόπο τον ελληνικό ναυτικό αποκλεισμό της Τουρκίας.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Και εμείς ασχολούμαστε με… το ποδόσφαιρο!

www.nikosxeiladakis.gr

[via]

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories