Φωτιά: Ποια η 13χρονη Εβίτα Φύτρου μέλος της ΑΕΚ, τι τραγικό ζητά η μητέρα. "Πήδηξε από..." Οργή [φωτο] - Fanpage

Φωτιά: Ποια η 13χρονη Εβίτα Φύτρου μέλος της ΑΕΚ, τι τραγικό ζητά η μητέρα. «Πήδηξε από…» Οργή [φωτο]

Ποια ήταν η 13χρονη Εβίτα Φύτρου που είναι μέσα στα θύματα της φονικής φωτιάς;

Δεν χωρά ανθρώπου νους την τραγωδία που βιώνει αυτές τις μέρες η μητέρα της 13χρονης Εβίτας Φύτρου, που πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί από την φωτιά ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Δυστυχώς από κάτω υπήρχαν μόνο βράχια και η 13χρονη Εβίτα Φύτρου σκοτώθηκε ακαριαία.

Χθες έμαθε και για τον θάνατο του 54χρονου συζύγου της Γρηγόρη και του 11χρονου γιου της Αντρέα Φύτρου. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον πόνο της.

Το όμορφο και γενναίο κορίτσι ήταν πέρυσι στην Ακαδημία της ΑΕΚ στην ποδηλασία και είχε πάρει μεταγραφή για τον Κρόνο Νίκαιας.

Η Εβίτα Φύτρου αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό και είχε πολλά χρυσά μετάλλια. Δυστυχώς η μοίρα της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Οι φίλοι της από τον αθλητισμό και διάφοροι αθλητικοί σύλλογοι την αποχαιρετούν.

Η μητέρα της 13χρονης Εβίτας Φύτρου και του μικρού Αντρέα επικοινώνησε με τον Alpha, μέσω συγγενή της. Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου: «Θέλησε να μας πει ότι αναγνώρισε τη σορό της Εβίτας, η οποία ήταν χτυπημένη και γι’ αυτό την άφησαν και να την δει. Τις σορούς του Γρηγόρη και του Ανδρέα Φύτρου δεν τις έχει αναγνωρίσει η ίδια, δεν έχει γίνει ταυτοποίηση ακόμα.

Η γυναίκα έχει ελπίδες ακόμα μέσα της ότι είναι ζωντανοί, γι’ αυτό στέλνει συγγενή της με τις φωτογραφίες του γιου και του άντρα της στα χέρια, να γυρίσει όλα τα νοσοκομεία, μήπως βρίσκονται σε κωματώδη κατάσταση σε κάποια μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι ελπίδες της λίγες αλλά είναι ακόμα ζωντανές».

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: