Γενναία Μέλλουσα Μαμά με Όγκο προτιμάει να Χάσει το πόδι της παρά το Μωρό της - Fanpage

Γενναία Μέλλουσα Μαμά με Όγκο προτιμάει να Χάσει το πόδι της παρά το Μωρό της

Η νεαρή γυναίκα δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος όταν πήγε για μαγνητική τομογραφία πέρυσι εξαιτίας ενός εξογκώματος στο δεξί της πόδι. Οι γιατροί της αποκάλυψαν πως έχει καρκίνο στα οστά αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη για εκείνη ήταν η εγκυμοσύνη της. Είχε δύο επιλογές, είτε να προχωρήσει σε χειρουργείο για να ακρωτηριάσει το άρρωστο πόδι της, είτε να κάνει άμβλωση και να χάσει το μωρό της για να μπορεί να προχωρήσει σε χημειοθεραπείες.

Η γενναία απόφαση

Η Kathleen χρειάστηκε ένα βράδυ για να πάρει την απόφαση που άλλαξε τη ζωή της και όταν ήταν 4 μηνών έγκυος έχασε το πόδι της. Δυστυχώς, οκτώ εβδομάδες πριν από τη γέννηση της κόρης της Aida -May – μια μαγνητική τομογραφία έδειξε ότι ο καρκίνος στους πνεύμονες είχε επιστρέψει και το στάδιο ήταν…τερματικό.

Η μάχη της Kathleen με τον καρκίνο ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 11 ετών, όταν ένα εξόγκωμα στο δεξί της πόδι αποδείχθηκε ότι ήταν οστεοσάρκωμα το 2005. Έκανε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο των οστών και της αφαιρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος της επιγονατίδας της, ενώ στο πόδι της έβαλαν δύο μεταλλικές ράβδους.

Η οικογένεια της Kathleen

Η Kathleen ήταν καθαρή από καρκίνο για 11 χρόνια και σ’ αυτό το διάστημα, έφερε στον κόσμο δύο γιους, τον Hayden, 9 χρονών, και τον Leo, 5 χρονών, πριν ανακαλύψει ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει το 2016, αυτή τη φορά στα πνευμόνια της. «Περίπου τρεις ή τέσσερις μήνες αφότου απέκτησα τον δεύτερο γιο μου είχα πόνο στο πλάι και δεν μπορούσα να κουνηθώ… Γονάτιζα απ’ τον πόνο» είπε.

«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας επανέρχεται συνήθως μέσα σε 2 ή 3 χρόνια, αλλά ο δικός μου επέστρεψε μετά από 11. Ήταν πραγματικά σπάνιο και οι γιατροί έπρεπε να δράσουν γρήγορα» τόνισε σε συνέντευξή της. Ευτυχώς, η χημειοθεραπεία κατάφερε να συρρικνώσει σημαντικά τον καρκίνο και οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν μόνο τον κάτω λοβό του πνεύμονα της.

Το μακρύ ταξίδι της ασθένειάς της

Τρεισήμισι χρόνια αργότερα, εμφανίστηκε ένα άλλο επώδυνο εξόγκωμα στο πάνω μέρος του δεξιού ποδιού της που την άφησε σχεδόν ανίκανη να περπατήσει. Μια μαγνητική τομογραφία αποκάλυψε ότι επρόκειτο για καρκίνο, αλλά έδειξε και μια μυστηριώδη μάζα στην περιοχή της λεκάνης της, οδηγώντας τους γιατρούς να κάνουν στην Kathleen ένα τεστ εγκυμοσύνης που αποδείχθηκε θετικό. «Έτσι ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος – δεν είχα ιδέα! «Ή ταν πραγματικά τρομακτικό γιατί τότε σκέφτηκα ότι θα χάσω το μωρό μου»είπε.

Η κόρη της γεννήθηκε οκτώ εβδομάδες νωρίτερα με καισαρική τομή στις 12 Μαρτίου και είναι ένα υγιές και ευτυχισμένο κοριτσάκι. Το μόνο που ενδιαφέρει τώρα τη γενναία μαμά είναι πώς θα περάσει περισσότερο χρόνο με τα μικρά της πριν το τέλος.

«Όσο υπάρχουν αναμνήσεις και διασκεδάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί μου όσο καιρό έχουμε, τότε είμαι χαρούμενη. Μπορώ να φύγω ήσυχη» δήλωσε η γενναία μαμά ενώ όταν την ρώτησαν για την επιλογή της να ακρωτηριάσει το πόδι της έναντι του να κάνει έκτρωση είπε ότι δεν το μετάνιωσε ποτέ και θα το έκανε ξανά και ξανά προκειμένου να αποκτήσει την κόρη της.

Αφήστε το σχόλιο σας: