Γέρακας: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου – Όλα έγιναν σε 45 δευτερόλεπτα - Fanpage

Γέρακας: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 38χρονου – Όλα έγιναν σε 45 δευτερόλεπτα

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα.

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 38χρονου στο βενζινάδικο στον Γέρακα, έρχεται στο «φως». Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ο 38χρονος επιχειρηματίας φαίνεται που έχει μόλις παρκάρει στο στέγαστρο του βενζινάδικου, στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Το άσπρο επαγγελματικό όχημα σταματάει δίπλα από τις αντλίες σαν να θέλει ο οδηγός να βάλει καύσιμα. Εκείνη τη στιγμή, οι δύο δολοφόνοι βγαίνουν από την πίσω πόρτα κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια και προχωρούν ελάχιστα μέτρα σημαδεύοντάς τον. Πλησιάζουν τον άτυχο άνδρα που έχει βγει από το όχημα και τον πυροβολούν δεκάδες φορές, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1.

Περνούν ακριβώς 10 δευτερόλεπτα. Με γρήγορα βήματα κινούμενοι με την πλάτη στο βαν οπισθοχωρούν και μπαίνουν στο όχημα, το οποίο φεύγει από το πρατήριο.

Από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τη στιγμή που έφυγε το όχημα από το βενζινάδικο χρειάστηκαν 45 δευτερόλεπτα.

Η δολοφονία έγινε γύρω στις 8:00. Η κυκλοφορία ήταν αυξημένη στην περιοχή, καθώς περνούσαν συνέχεια οχήματα και από τα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος ενώ δίπλα και απέναντι βρίσκονται επιχειρήσεις.

 

Αφήστε το σχόλιο σας: