Γιάννης Τοπαλούδης: «Ταξίδευα στο αεροπλάνο με την κάσα της Ελένης» - Fanpage

Γιάννης Τοπαλούδης: «Ταξίδευα στο αεροπλάνο με την κάσα της Ελένης»

 

 

Σοκ, ανατριχίλα και σπαραγμό προκαλούν τα λόγια του πατέρα της 21χρονης Ελένης, που έπεσε θύμα του ενός φρικιαστικού εγκλήματος στη Ρόδο.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, έπειτα από την κηδεία της κόρης του και ενώ οι δράστες δεν έχουν ακόμη καταδικαστεί, περιγράφει στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”: «ήταν στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015 όταν η Ρόδος μας υποδέχτηκε με ήλιο και ζεστασιά. Προχθές, φεύγοντας με το φέρετρο, έβρεχε στη Ρόδο… έκλαιγε ολόκληρη η Ρόδος που μας αποχαιρετούσε με τέτοιο τρόπο».

«Ανεβαίνοντας στο αεροπλάνο δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα δάκρυα μας. Κανείς δεν μπορεί να έρθει σε τέτοια θέση που ήμουν εγώ, δηλαδή να ταξιδεύει με το αεροπλάνο και κάτω από τα πόδια του να είναι το φέρετρο της κόρης του» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια και συμπλήρωσε: «ήθελα να πω στον πιλότο, ανέβα πιο ψηλά για να μπορέσει το σώμα της κορούλας μου, να συναντήσει την ψυχή της και να ξαναζωντανέψει».

Ο αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου και τραγικός πατέρας θυμάται πως η κόρη του τον φώναζε «πατερούλη» και του απαντούσε λέγοντας «ναι καλέ μου πατέρα».

«Την πήρε ο Θεός στην αγκαλιά των αγγέλων» δήλωσε σπαράζοντας.

Ο κ.Τοπαλούδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα που παραβρέθηκε στην κηδεία και τα ΜΜΕ που για μέρες κάλυπταν το θέμα μέσα στο κρύο.

«Με συγκίνησε ο Αλέξης Κούγιας που μου είπε “μην ανησυχείτε, θα κάνουμε ότι μπορούμε, να με θεωρείτε μέλος της οικογένειας σας» σημείωσε ο κ.Τοπαλούδης.

«Καλό παράδεισο στην κορούλα μας και να μη συμβεί σε κανέναν οικογενειάρχη τέτοιο που έγινε σε μας» κατέληξε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον πατέρα:

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: