Γιατρός του Βαλάντη: «Αφαιρέσαμε όγκο τριών εκατοστών και σώσαμε το νεφρό του» - Fanpage

Γιατρός του Βαλάντη: «Αφαιρέσαμε όγκο τριών εκατοστών και σώσαμε το νεφρό του»

 

Στο σπίτι του αναρρώνει πλέον ο Βαλάντης λίγες μέρες έπειτα από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση όγκου από το νεφρό.

Ο γιατρός του, χειρουργός ουρολόγος Μανώλης Παναγιώτου, ο οποίος στο παρελθόν δούλευε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικεύεται στη ρομποτική χειρουργική, μίλησε για την περιπέτεια του διάσημου τραγουδιστή. « Αφαιρέσαμε τον όγκο που ήταν κοντά στα 3 εκατοστά και καταφέραμε να σώσουμε το νεφρό του εφαρμόζοντας την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο da vinci» δήλωσε ο κ. Παναγιώτου και συμπληρώνει : «Έγινε αφαίρεση του όγκου επί υγιούς εδάφους χωρίς καμία διεγχειρητική ή μετεγχειρητική  επιπλοκή. Ο ασθενής χειρουργήθηκε την Πέμπτη και το Σάββατο είχε επιστρέψει στο σπίτι του. Είναι πολύ καλά, μιλάμε στο τηλέφωνο και μου έχει υποσχεθεί ότι το καλοκαίρι θα με επισκεφθεί στο νησί μου, την Κάρπαθο»

«Ο Βαλάντης δεν έχει το σύνδρομο της βεντέτας»

Πριν το χειρουργείο, ο Βαλάντης ήταν με βάση τον γιατρό του «ανήσυχος όπως όλοι οι ασθενείς» ωστόσο πλέον έχει υπερβεί το πρόβλημα. « Ο Βαλάντης ήταν  καλός ασθενής γιατί ως άνθρωπος είναι σοβαρός και μετριόφρων, δεν έχει το σύνδρομο της βεντέτας» επισημαίνει ο Μανώλης Παναγιώτου. Όταν ξύπνησε ρώτησε αν πήγαν όλα καλά για να πάρει την απάντηση «πήγαν όλα περίφημα». Η επέμβαση κράτησε λιγότερο από 2 ώρες και ο ασθενής δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε επιπλέον θεραπείες. «Πριν μερικά χρόνια θα γινόταν ολική νεφρεκτομή, η ακόμα και αν γινόταν μερική, λόγω επιπλοκών τις περισσότερες φορές χανόταν ο νεφρός . Πλέον όμως μπορούμε να αξιοποιούμε τις νέες μεθόδους προς όφελος του ασθενούς» αναφέρει ο κ. Παναγιώτου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βαλάντης διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό κατά τη διάρκεια εξετάσεων για τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 Nomads.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βαλάντης στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευχαριστω πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε !! See you soon…😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valadis Avgenikos (@valadisavgenikos) στις


Ο γιατρός του Βαλάντη, Μανώλης Παναγιώτου

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss