Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία του εμφάνιση στον αέρα του Star λίγη ώρα πριν την εκτέλεση - Fanpage

Γιώργος Καραϊβάζ: Η τελευταία του εμφάνιση στον αέρα του Star λίγη ώρα πριν την εκτέλεση

Ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης το μεσημέρι της Παρασκευής στον Άλιμο. Ο δημοσιογράφος έφτανε έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. Είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star. Στο σώμα του βρέθηκαν τουλάχιστον έξι σφαίρες.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Τον βρήκαν πεσμένο μπρούμυτα. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον αέρα του Star, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. «Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ… Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», είπε η Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνεργάτη του. «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στο αστυνομικό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Τον Ιανουάριο του 2017, ο Γιώργος Καραϊβάζ σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το Star και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση, το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021, λίγη ώρα πριν την δολοφονία του δημοσιογράφου.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: