Η ΕΛΑΣ ψάχνει έξι αλλοδαπούς για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη - Fanpage

Η ΕΛΑΣ ψάχνει έξι αλλοδαπούς για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Τις τελευταίες ώρες η ΕΛΑΣ διερευνά κάθε δυνατή πηγή για άντληση πληροφοριών με την προσοχή να στρέφεται στα σημειώματα τα οποία άφησε ο 15χρονος αυτόχειρας, καθώς και το προσωπικό του ημερολόγιο και αναζητεί 6 αλλοδαπούς οι οποίοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του που οδήγησε τελικά στην αυτοκτονία του.

Με βάση τις πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν από την αυτοκτονία υπάρχουν αναφορές σε έξι άτομα οι οποίοι είναι αλλοδαποί.

Πρόκειται για συμμαθητές του οι οποίοι ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άλλα άτομα.

Με βάση τις καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του νεαρού, στο σχολείο κάποια άτομα κορόιδευαν τον 15χρονο και τον αποκαλούσαν «φυτό», επειδή ήταν άριστος μαθητής.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση την οποία είχε δεχθεί το παιδί ώστε σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Στο μεταξύ, οι Αρχές αναμένουν και την άρση του απορρήτου, έτσι ώστε να μάθουν με ποιους είχε συνομιλήσει ο νεαρός προτού προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Πάντως, από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση, καθώς οι σκέψεις και οι αναφορές δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία.

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: