Ηλιούπολη: Νεαροί μέθυσαν 20χρονη παίζοντας παιχνίδι με τράπουλα και την βίασαν - Fanpage

Ηλιούπολη: Νεαροί μέθυσαν 20χρονη παίζοντας παιχνίδι με τράπουλα και την βίασαν

 

Το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» μετατράπηκα σε εφιάλτη για μία 20χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη, που βιάστηκε, όταν έχασε τις αισθήσεις της.

Ειδικότερα, το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όποιος δεν καταφέρει να χάσει τις αισθήσεις του να κερδίσει.

Ετσι συνέβη και στην περίπτωση της 20χρονης, η οποία έπαιξε το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» μαζί με τους δύο συμπαίκτες της. Μετά από κάποιους γύρους και πολύ αλκοόλ, η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο, ώστε να κοιμηθεί.

Με βάση το κεντρικό δελτίο του STAR, όταν η κοπέλα οδηγήθηκε στο δωμάτιο, η ίδια ήταν ήδη σε κατάσταση μέθης και εκεί ένας από τους συμπαίκτες της άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα.

Εντούτοις, η ίδια φαίνεται πως αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο άνδρας να αποχωρήσει από το χώρο.

Μερικά λεπτά αργότερα, οι δυο νεαροί γύρισαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και ξεκίνησαν να ασελγούν πάνω της. Η ίδια ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, εντούτοις εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Η 20χρονη έπειτα από το μαρτύριο το οποίο βίωσε πήγε σε άθλια κατάσταση στο ΑΤ Ηλιούπολης και τους κατήγγειλε.Μετά την σύλληψή τους, οι δύο άντρες δήλωσαν στην αστυνομία πως «είχαν πιει υπερβολικά και δεν ήξεραν τι έκαναν».

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους έως τη διεξαγωγή της δίκης.

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: