Ινδία: Γονείς έδεσαν την κόρη τους σε δέντρο και την ξυλοκοπούσαν επί 5 ώρες γιατί ήθελε να παντρευτεί άντρα άλλης θρησκείας - Fanpage

Ινδία: Γονείς έδεσαν την κόρη τους σε δέντρο και την ξυλοκοπούσαν επί 5 ώρες γιατί ήθελε να παντρευτεί άντρα άλλης θρησκείας

 

 

Μία μουσουλμάνα έφηβη που βρέθηκε δεμένη σε ένα δέντρο στη βορειοανατολική Ινδία, ξυλοκοπήθηκε από μέλη της δικής της οικογένειας επειδή “το έσκασε” με τον Ινδουιστή φίλο της.

Η ανώνυμη 18χρονη δεν υπάκουσε στις επιθυμίες της οικογένειάς της κι έκανε μια σχέση με έναν νεαρό άντρα διαφορετικής θρησκείας.

Η οικογένεια, αφού παρακολούθησε το νεαρό ζευγάρι, έδεσε το κορίτσι σε ένα δέντρο και το χτυπούσε για πέντε ώρες, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Το περιστατικό, το οποίο κατέγραψε ένας μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο, έλαβε χώρα σε ένα μικρό χωριό στην περιοχή Nawada της Ινδίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 18χρονη είχε εγκαταλείψει το χωριό της με τον Ινδουιστή φίλο της με τ’ όνομα Rupesh Kumar, παρά την απαγόρευση της οικογένειάς της.

Το ζευγάρι ήθελε να παντρευτεί, αλλά η οικογένεια της κοπέλας σύντομα ανακάλυψε τα σχέδιά της και κατάφερε να την εντοπίσει αφότου ήρθε σε επαφή με τον φίλο της.

Το συμβούλιο του χωριού δήλωσε ότι διέταξε την κοπέλα να τιμωρηθεί επειδή ήταν «άτιμη».

Τα συγκλονιστικά βίντεο δείχνουν την κοπέλα να βρίσκεται στο έδαφος ενώ είναι δεμένη σε ένα δέντρο, με ένα πλήθος ατόμων συγκεντρωμένο γύρω της.

Ένας άνδρας φαίνεται να τραβάει τα μαλλιά της για να σηκώσει το κεφάλι της, ενώ άλλος κρατά ένα καλάμι στο χέρι του.

Ένα άλλο βίντεο τη δείχνει να είναι δεμένη τόσο σφιχτά στο δέντρο που να μη μπορεί να κουνηθεί.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η έφηβη ήταν προκλητική κι ότι ήθελε να μείνει με το φίλο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έφτασε έγκαιρα στο σημείο αλλά δεν προχώρησε σε συλλήψεις.

διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: