Κατσαβού – Βουτσάς: Θα κάνουν και δεύτερο παιδί; - Fanpage

Κατσαβού – Βουτσάς: Θα κάνουν και δεύτερο παιδί;

Η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή τους μίλησα για τον γιο τους, Φοίβο και για την επιθυμία τους να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί.

Πρόσφατα βαπτίσατε τον γιο σας

Κ.Β: Με τον Φοίβο είμαι τρισευτυχισμένος, υποψιάζομαι -και θα γίνει- ότι θα ζήσω άλλα 20 χρόνια, για να τον μεγαλώσω. Έχω κρατήσει σπέρμα στην κλινική και λέω στην Αλίκη να κάνουμε ακόμα ένα παιδί, για να ζήσω ακόμα 40 χρόνια, θα το κάνουμε αργότερα.

Α.Κ.: Αν θελήσουμε, υπάρχει, αλλά εγώ δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί.

Κ.Β: Δεν πειράζει, θα το κάνω εγώ με άλλη γυναίκα.

Α.Κ.; Αυτό λένε και τα παιδιά του, «με άλλη γυναίκα θα είναι το επόμενο». Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Φοίβο, αυτό που ήθελα και ονειρευόμουν το πέτυχα. Έχει αδέλφια, τις αδελφές του, τον Άνθιμο, ο οποίος βέβαια τον βλέπει λιγότερο, γιατί είναι πολύ απασχολημένος. Ας έχουν διαφορά ηλικίας. Έχει επίσης την Κρινιώ, την εγγονή του Κώστα, που είναι ανιψιά του Φοίβου, είναι 6 μήνες μεγαλύτερη και θα μεγαλώνουν μαζί. Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια και τις συντρόφους του πάντα ο Κώστας τις είχε ψηλά, με έναν παραδοσιακό τρόπο, πάτερ-Φαμίλιας γνήσιος. Βρήκα το ιδανικό μου στο πρόσωπο του Κώστα. Καλό θα ήταν να είχαμε πιο κοντινές ηλικίες τι να κάνουμε που δεν έτυχε αυτό;

[Λοιπόν] [gossip-tv]

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: