Κέρκυρα: “Έτσι σκότωσα την Αγγελική μου” – Ο πατέρας αποκαλύπτει πως έγινε δολοφόνος του παιδιού του – video - Fanpage

Κέρκυρα: “Έτσι σκότωσα την Αγγελική μου” – Ο πατέρας αποκαλύπτει πως έγινε δολοφόνος του παιδιού του – video

Ο κατηγορούμενος που προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο αποκάλυψε στον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, Βασίλη Νουλέζα, τόσο τις λεπτομέρειες που τον οδήγησαν στο φόνο όσο και τι τον οδήγησε να θάψει την κόρη του στην αυλή του σπιτιού.

Έτσι σκότωσε την κόρη του

Η αιτία της ανάφλεξης του επεισοδίου που οδήγησε στο στυγερό έγκλημα, ήταν κυρίως η αντίδραση της όταν διαμαρτυρήθηκε που καλούσε συνέχεια στο κινητό τηλέφωνο, ο σύντροφος της μην αφήνοντας τον να έχουν λίγες στιγμές οικογενειακής ξενοιασιάς. Δεν είναι όμως ο κύριος λόγος η σχέση της με τον Αφγανό υπήκοο, άλλωστε δεν το γνώριζε.

Έχει μετανιώσει, θρηνεί και εκείνος για τον χαμό της κόρης του με τα ίδια του τα χέρια. Πριν όμως δεν υπήρξε επιθετικός, τα τελευταία χρονια. Ομολόγησε ότι την σκοτώσε με αιχμηρό αντικείμενο χάνοντας την ψυχραιμία σε κατάσταση οργής. Στην συνέχεια την σκέπασε προσωρινά. Αρχική απόφαση του ήταν να παραδοθεί. Θέλει την χειρότερη τιμωρία δεν αναζητεί ελαφρυντικά. Εγώ ως συνήγορος του υπέβαλα αίτημα σχετικής πραγματογνωμοσύνης για να εξεταστεί η ψυχική του υγεία και η προσωπικότητα του και κυρίως το πραγματικό κίνητρο” λέει στο newsit.gr, ο κύριος Νουλέζας και συνεχίζει…

“Πήδηξε από το παράθυρο για να αποφύγει το μοιραίο”

“Η αφορμή του επεισοδίου ήταν οι συνεχείς κλήσεις και η παρατήρηση του να κλείσει το τηλέφωνο για να μπορούν να είναι 1-2 ώρες σαν πατέρας και θυγατέρα. Εκείνη αντέδρασε. Σηκώθηκε όρθια, πέταξε κάποιο αντικείμενο κάτω από το τραπέζι, τράβηξε μια καρέκλα προς την πλευρά του, νομίζω είπε τον έπιασε από το σακάκι και του είπε θα κάνω ότι θέλω εγώ στην ζωή μου, κανεις δεν πρόκειται να ανακατευτεί, δεν θα ρωτήσω κανένα.

Τότε προσπάθησε να φύγει, εκείνος αντέδρασε. Πήρε μια σιδερένια βέργα και της κατάφερε ένα χτύπημα στο κεφάλι. Εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει από το παράθυρο, αλλά την ξαναχτύπησε και έπεσε κάτω όταν πήδηξε από ένα παράθυρο 2 μέτρων και βρέθηκε στην αυλή, στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας εκείνος την ακολούθησε και της κατάφερε ακόμα μερικά χτυπήματα. Όντας έξαλλος, εκτός εαυτού με αποτέλεσμα αυτά τα χτυπήματα να αποβούν μοιραία και να καταλήξει”.

Τα τελευταία λόγια της άτυχης κοπέλας

“Τα τελευταία λόγια της άτυχης κοπέλας, ήταν μπαμπά σ’ αγαπώ, συνέχισε να με χτυπάς, εγώ φεύγω κρυώνω. Όταν πήγε να της πει θα σε πάω στο νοσοκομείο, του είπε ξανά η κόρη του σ αγαπώ.

Εκείνος αποφάσισε αρχικά να παραδοθεί στην αστυνομία, μετά την σκέπασε για να προστατέψει το σωμα της από τα σκυλιά ή τα ποντίκια που θα μπορούσαν να την κατασπαράξουν. Ήθελε να μεταβεί με τα πόδια στην αστυνομία στην συνέχεια όμως, βρισκόμενος σε κατάσταση πανικού, προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον δικό του πρόσωπο, το οποίο δεν καταστεί δυνατό.

Μετά αποφάσισε να κάψει τα προσωπικά της αντικείμενα και τα ρούχα της και τα δικά του. Πέταξε στην σόμπα οτιδήποτε άλλο σχετίζονταν με το έγκλημα και το φονικό αντικείμενο στην αποθήκη”.

Η μητέρα θέλει να μεταφερθεί η σορος της στην Αλβανία και να γίνει εκεί η κηδείας της. Ο πατέρας (το έχει μετανιώσει) θέλει να ταφεί ο κόρη του στην Κέρκυρα εκεί που έχει μεγαλώσει, καθώς η μητέρα της ήταν τελείως αδιάφορη και μάλιστα η κοπέλα δεν ήθελε να έχει καμία απολύτως σχέση.”

Οι δηλώσεις του Βασίλη Νουλέζα

 

Τι λέει στο newsit.gr η δικηγόρος της μητέρας

Η κυρία Παναγοπούλου τονίζει στο newsit.gr: “Η μάνα αυτό που θέλει είναι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της κόρης της να ταφεί στο χωριό της, στο Μπεράτι της Αλβανίας, στον τάφο της πολυαγαπημένης της γιαγιάς, η οποία τη φρόντιζε. Η γυναίκα είναι καταρρακωμένη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι ένα στυγερό έγκλημα, παρόμοιο δεν έχει υπάρξει στα εγκληματικά χρονικά. Ο μέσος άνθρωπος λυγίζει σε αυτήν την απόλυτη φρίκη που έζησε αυτό το κορίτσι στα χέρια του τυράννου πατέρα της.

Οι μαρτυρίες μιλούν για μια πολύ άσχημη συμπεριφορά του πατέρα απέναντι στην κόρη. Η κοπέλα έκανε πολλές αντρικές εργασίες. Δούλευε μέχρι και στην οικοδομή. Όλα τα χρήματα τα έδινε στον πατέρα της, αναντίρρητα. Αυτό που με συγκινεί ιδιαίτερα είναι η αγάπη και το ένωμα και της βιολογικής και της πνευματικής μητέρας. Και οι δύο θέλουν να πραγματοποιηθεί η ταφή της κοπέλας στην Αλβανία.”

 

 

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: