Κλείνουν άρον άρον τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη – Η απόφαση του δήμου! - Fanpage

Κλείνουν άρον άρον τα σχολεία στη Θεσσαλονίκη – Η απόφαση του δήμου!

Με απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης κλείνουν όλα τα σχολεία. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ”αναστέλλουμε τη λειτουργία των σχολείων λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Ζητάμε από τους διευθυντές να ενημερώσουν τους γονείς που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τα παιδιά τους, εάν όμως δεν έχουν τη δυνατότητα, τα παιδιά θα παραμείνουν στα σχολεία για […] Περισσότερα σε λίγο. To newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει συνεχώς με κάθε νεώτερη πληροφορία.

Με απόφαση του δήμου Θεσσαλονίκης κλείνουν όλα τα σχολεία. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, ”αναστέλλουμε τη λειτουργία των σχολείων λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Ζητάμε από τους διευθυντές να ενημερώσουν τους γονείς που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τα παιδιά τους, εάν όμως δεν έχουν τη δυνατότητα, τα παιδιά θα παραμείνουν στα σχολεία για φύλαξη”.

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

newsit

Αφήστε το σχόλιο σας: