Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια η 25χρονη Μις Υφήλιος που ο θείος της σκότωσε τη μάνα της Μαρίνα Τζωρμπατζάκη. Ποια η τραγική ειρωνεία - Fanpage

Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια η 25χρονη Μις Υφήλιος που ο θείος της σκότωσε τη μάνα της Μαρίνα Τζωρμπατζάκη. Ποια η τραγική ειρωνεία

Ποια η κόρη της Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, Κωνσταντίνα Παγάνη που ο θείος της την σκότωσε;

H εστεμμένη καλλονή, Κωνσταντίνα Παγάνη, είναι η κόρη της άτυχης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη που τη σκότωσε με μαχαίρι ο πρώην κουνιάδος της, στην καφετέρια όπου εργαζόταν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η 25χρονη κοπέλα Κωνσταντίνα Παγάνη ήταν γνωστή στους κύκλους της showbiz καθώς είχε διακριθεί σε καλλιστεία και αναδείχθηκε Μις Υφήλιος 2017.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως στα παγκόσμια καλλιστεία Ms International transcontinental που έλαβε μέρος η Κωνσταντίνα Παγάνη πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας!

Η 25χρονη Κρητικιά Κωνσταντίνα Παγάνη αγαπάει το kick Boxing και ασχολείται πολλά χρόνια με το συγκεκριμένο άθλημα.

Με το modeling ασχολήθηκε στις αρχές του 2017 και μετά άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της που ήταν μία διάκριση σε ένα μεγάλο διαγωνισμό. Όνειρο που το κατέκτησε το 2017, καθώς αναδείχθηκε στην Ατλάντα της Αμερικής, «Μις Υφήλιος 2017».

«Πρώτη θέση η Ελλάδα!!! Ms transcontinental international!!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!!!», είχε γράψει στο προφίλ της στο facebook αμέσως μετά τη μεγάλη νίκης της.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη είχε μιλήσει για τη διάκριση της σε τοπικό κανάλι και είχε δηλώσει πόσο πολύ τη στήριζε η μητέρα της και η οικογένεια της.

Πηγή: fimes.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss