Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια είναι η Μις Υφήλιος που ο θείος της σκότωσε χτες τη μητέρα της στην Κρήτη - Fanpage

Κωνσταντίνα Παγάνη: Ποια είναι η Μις Υφήλιος που ο θείος της σκότωσε χτες τη μητέρα της στην Κρήτη

 

Σοκ προκαλεί στο Ηράκλειο της Κρήτης η δολοφονία μιας 53χρονης έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν από τον πρώην κουνιάδο της, ο οποίος τη σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές.

Η 53χρονη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο από τον αδελφό του πρώην συζύγου της, ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Ένα από τα παιδιά της είναι και η Κρητικιά Μις Υφήλιος 2017, Κωνσταντίνα Παγάνη.

Σοκ προκαλεί στο Ηράκλειο της Κρήτης η δολοφονία μιας 53χρονης έξω από την καφετέρια όπου εργαζόταν από τον πρώην κουνιάδο της, ο οποίος την σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές.

Συγκεκριμένα, η πανέμορφη Κρητικοπούλα είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International το 2017, όπου και είχε πάρει την πρώτη θέση.

Η 53χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο από τον αδελφό του πρώην συζύγου της ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Ένα από τα τραγικά γεγονότα της υπόθεσης είναι πως η Μις Υφήλιος 2017 είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό καλλιστείων όπου σκοπός ήταν η εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Ενα από τα παιδιά της είναι και η Κρητικιά Μις Υφήλιος 2017, Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία είχε συμμετάσχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Ms Transcontinental International το 2017 όπου και είχε πάρει την πρώτη θέση.

H Κωνσταντίνα Παγάνη πέρα από τον τίτλο της είχε γίνει θέμα media εξαιτίας της προτίμησής της στην πυγμαχία.

H Κωνσταντίνα Παγάνη πέρα από τον τίτλο της είχε γίνει θέμα media εξαιτίας της προτίμησής της για την πυγμαχία.

Μιλώντας στο παρελθόν σε κρητικό κανάλι, η Κωνσταντίνα Παγάνη ανέφερε πως της αρέσει η πυγμαχία γιατί «της δίνει αυτοπεποίθηση, προσφέρει καλή αντίληψη και έχει να κάνει με το μυαλό».

Μιλώντας στο παρελθόν σε κρητικό κανάλι, η Κωνσταντίνα Παγάνη ανέφερε πως της αρέσει η πυγμαχία γιατί «της δίνει αυτοπεποίθηση».

Μάλιστα η Κρητικιά καλλονή, παρότι έπαιρνε μέρος σε αγώνες kick boxing, δεν είχε παρατήσει το μόντελιγνκ, αλλά προσπαθούσε να τα συνδυάσει έχοντας πάντα τη στήριξη της οικογένειάς της.

Μάλιστα η Κρητικιά καλλονή παρ΄ότι έπαιρνε μέρος σε αγώνες kick boxing, δεν είχε παρατήσει το μόντελιγνκ.

Όσο για τον τίτλο που είχε πάρει ως Μις Υφήλιος 2017, η Παγάνη τότε είχε πει πως δεν φανταζόταν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ούτε στα πιο τρελά της όνειρα.

Οσο για τον τίτλο που είχε πάρει ως Μις Υφήλιος 2017, η Παγάνη τότε είχε πει πως δεν φανταζόταν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο ούτε στα πιο τρελά της όνειρα.

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», είχε γράψει τότε στο Facebook, βγάζοντας φωτογραφία με το στέμμα.

«Πρώτη θέση η Ελλάδα! Ms transcontinental international Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!», είχε γράψει τότε στο Facebook.

Η Μαρίνα Τζωρμπατζάκη που δολοφονήθηκε

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: