Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ανατριχιαστικό: Δείτε την πρώτη δημόσια φωτογραφία του μετά το ατύχημα [φωτο, video] - Fanpage

Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ανατριχιαστικό: Δείτε την πρώτη δημόσια φωτογραφία του μετά το ατύχημα [φωτο, video]

Ένα χρόνο μετά το σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνάντησε τον γιο του και γιόρτασε με αγαπημένα του πρόσωπα την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο παρουσιαστής που έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, πλέον βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης με τη σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη να μην έχει φυγεί στιγμή από τον πλευρό του.

«Μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος που κουβαλούσα μέσα μου για το πως θα το πάρει ο Αλέξανδρος. Ευτυχώς όλα κύλησαν τέλεια» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μαζί σου» τονίζοντας ότι όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο προσπαθούσε να προετοιμάσει το παιδί τους για να αντικρύσει ξανά τον μπαμπά του.

«Όλον αυτό το χρόνο μιλούσα στον Αλέξανδρο για το πως είναι ο μπαμπάς, τι μπορεί να κάνει, τι δεν μπορεί να κάνει. Του έδειχνα φωτογραφίες, βιντεάκια.

Είχε εικόνα του, απλά δεν τον είχε δει και έπρεπε να κανονίσουμε αυτή τη συνάντηση. Μίλησα με τις ψυχολόγους και μου είπαν πως να διαχειριστούμε την κατάσταση. Διοργανώσαμε ένα φοβερό πάρτυ, είχαμε μπαλόνια, μουσική.

Είχε τέτοια αγωνία και λαχτάρα και ήταν τόσο πολύ χαρούμενος που εμένα μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου. Στην εικόνα αυτή έλεγα θα καταρρεύσω, αλλά μου έδωσε τόση δύναμη ο μικρός, που όλα πήγαν περίφημα.

Ο Κωνσταντίνος όταν τον είδε να βγαίνει από το ασανσέρ χαμογέλασε διάπλατα. Το χαμόγελο του δεν θα το ξεχάσω. Αυτή την εικόνα δε θα την ξεχάσω. Έτρεξε ο Αλέξανδρος, έπεσε πάνω του, τον αγκάλιαζε, τον φίλαγε, του έλεγε μπαμπά μου σε αγαπώ πάρα πολύ. Προσπαθούσε και ο Κωνσταντίνος να τον χαϊδέψει. Μετά αφού έγινε η πρώτη επαφή με τα χέρια, για ένα λεπτό κοιταζόντουσαν στα μάτια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

via

Αφήστε το σχόλιο σας: