Κουρουμπλής: «Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά» - Fanpage

Κουρουμπλής: «Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά»

 

 

«Δεν παραλάβαμε τη χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη» λέει ο υπουργός Ναυτιλίας, ενώ παραθέτει και την προσωπική του μαρτυρία για τη βελτίωση της κατάστασης

Στις ευθύνες τις οποίες έχει ο Αλέξης Τσίπρας για να βγάλει τη χώρα από την κρίση αλλά και στο ότι η κατάσταση είναι καλύτερη, όπως τουλάχιστον του λένε οι πολίτες, αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σε συνέντευξή του, την Τετάρτη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», ο κ. Κουρουμπλής  δήλωσε πως «ο ελληνικός λαός ξέρει ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στη χώρα.

»Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη».

Συμπλήρωσε πως «ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την κρίση», ενώ παρέθεσε την προσωπική του εμπειρία και μαρτυρία: «Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά».

Ο υπουργός μίλησε και σχετικά με την ένταση με την Τουρκία, αναφέροντας πως «οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά ωφελεί την Τουρκία, η οποία έχει χάσει τον τουρισμό».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν. Η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση.

»Αγρυπνούν οι φύλακες. Οποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει, θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν».

Σχετικά με την κατάσταση του Σαρωνικού μετά τη μόλυνσή του από την πετρελαιοκηλίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ανέφερε πως «όλα τα στοιχεία είναι τόσο κατηγορηματικά θετικά προς την κατεύθυνση ότι βουτάμε κανονικά στον Σαρωνικό. Οι ακρογιαλιές έχουν καθαριστεί. Ολα έχουν καθαριστεί».

Τέλος, για την απόφαση την οποία πήρε το ΣτΕ για τον ΕΦΚΑ είπε ότι πρέπει να δούμε την απόφαση με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: