Μια τεράστια αγκαλιά αγάπης για τον Γιώργο Καραϊβάζ και 151.400€ συγκεντρώθηκαν στη μνήμη του για το «Χαμόγελο του Παιδιού» - Fanpage

Μια τεράστια αγκαλιά αγάπης για τον Γιώργο Καραϊβάζ και 151.400€ συγκεντρώθηκαν στη μνήμη του για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Ο  Γιώργος Καραϊβάζ, έφυγε από τη ζωή απότομα και άδικα την περασμένη Παρασκευή όταν και δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και μετά τον θάνατο του όμως συνεχίζει να “υπάρχει” με έναν διαφορετικό αλλά πολύ ουσιαστικό τρόπο.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κλείσιμο της εκπομπής  “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η Ζήνα Κουτσελίνη,2.000 δωρεές και  151.400 ευρώ  συγκεντρώθηκαν από τον κόσμο στην μνήμη του, τα οποία θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Aπό τη Δευτέρα και καθημερινά όλη την εβδομάδα ζητούσε από τον κόσμο να τιμήσει τον αγαπημένο  συνεργάτη της, που αγαπούσε τα παιδιά και να συνδράμει με ένα μήνυμα ή με μια κλήση ενισχύοντας το “Χαμόγελο”.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η αγαπημένη σύζυγος του Γιώργου Στάθα, αλλά και ο μονάκριβος γιος του, Δημήτρης  μίλησαν για πρώτη φορά και ζήτησαν από τον κόσμο να συνεισφέρει στην προσπάθεια προκειμένου να φτιαχτεί το πολυιατρείο του “Χαμόγελου”

“Θέλω όλος ο κόσμος να βοηθήσει να γίνει αυτό το πολυιατρείο, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που αγωνιούν καθημερινά για τα παιδιά τους και δεν έχουν τον τρόπο να τα βοηθήσουν, να έχουν μια αγκαλιά ανοιχτή. Επειδή ο Γιώργος δε θα μπορεί να τα βοηθήσει τώρα, ας τα “βοηθήσει” μέσα από αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ ότι είναι μονόδρομος…”, είπε μεταξύ άλλων η Στάθα, ενώ ο Δημήτρης τόνισε χαρακτηριστικά:

“Αυτό που γίνεται  θα του άρεσε, αγαπούσε πολύ τα παιδιά…Κάνω έκκληση να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και αυτά τα παιδιά, γιατί περιστατικά σαν αυτά έχουν να κάνουν με βία και κακία, τα οποία είναι παράγωγα του πόνου και του φόβου που είχαν κάποιοι ως παιδιά”.

Δείτε όσα είπε στο κλείσιμο της εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη

Πηγή : zinapost.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας: