Μητέρα μαχαίρωσε τους βιαστές της κόρης της και δεν θα την δικάσουν για την πράξη της - Fanpage

Μητέρα μαχαίρωσε τους βιαστές της κόρης της και δεν θα την δικάσουν για την πράξη της

Σε μια πρωτοφανή κίνηση στα χρονικά δικαιοσύνης, μια μάνα που σκότωσε άνδρα ο οποίος προσπάθησε να βιάσει την κόρη της και τραυμάτισε ακόμη δύο, αποφασίστηκε πως δεν πρόκειται να διωχθεί για την πράξη της καθώς το δικαστήριο απέρριψε τις κατηγορίες σε βάρος της.


Το σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα στη Νότια Αφρική, όπου το δικαστήριο απέρριψε τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία και επίθεση που βάρυναν την 56χρονη γυναίκα, η οποία έτρεξε απόσταση τριών χιλιομέτρων και επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο σε τρεις άνδρες οι οποίοι επιχειρούσαν να βιάσουν την κόρη της, σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας σοβαρά τους άλλους δύο.

Η αστυνομία η οποία κατέφτασε στο σημείο συνέλαβε τη γυναίκα με βαρύτατες κατηγορίες, εντούτοις η κοινή γνώμη αντέδρασε άμεσα, υποστηρίζοντας τη μητέρα και δημιουργώντας λογαριασμό για τα έξοδα της υπεράσπισής της, ενώ η γυναίκα έγινε δημοφιλής με το προσωνύμιο «λέαινα», εξαιτίας της αυτοθυσίας και αγριότητας την οποία επέδειξε προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της.

Στο τέλος, το δικαστήριο ανακοίνωσε πως η Πολιτεία αίρει όλες τις κατηγορίες εναντίον της, ενώ γνωστοποιήθηκε η πληροφορία πως οι 2 επιζήσαντες βιαστές θα δικαστούν κανονικά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σχετικά με το περιστατικό την ενημέρωσε 18χρονος ξάδελφος του βιαστή, ο οποίος σκοτώθηκε, και δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Αφήστε το σχόλιο σας: