Ναύπλιο: Γειτόνισσα έσωσε παιδάκι που το κακοποιούσε η μητέρα του - Fanpage

Ναύπλιο: Γειτόνισσα έσωσε παιδάκι που το κακοποιούσε η μητέρα του

 

Τα ουρλιαχτά, οι φωνές και οι έντονοι θόρυβοι από τα έπιπλα ξεσήκωσαν την ήσυχη γειτονιά του Ναυπλίου τη νύχτα της Τετάρτης. Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

 Η γειτόνισσα η οποία άκουσε τους θορύβους και συνειδητοποίησε τι γίνεται, ήταν η μοναδική η οποία βγήκε από το σπίτι της και ανέβηκε στον πάνω όροφο…

Κινήθηκε ταχύτατα και ειδοποίησε την αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η γειτόνισσα:

«Απόψε έσωσα ένα παιδί από ενδοοικογενειακή βία. Μια πολυκατοικία ολόκληρη άκουγε, αλλά δεν μιλούσε. Σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι δεν με σταματούσε κανένας με όποια επίπτωση κι αν αντιμετώπιζα. Ευχαριστώ το Χαμόγελο του Παιδιού για την άμεση επέμβαση και στήριξη, τα παιδιά υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου για την ευγένεια και την διακριτικότητά τους. Σταματήστε να κλείνετε τα αυτιά σας και μετά να βγαίνετε στα κανάλια, όταν το κακό έχει γίνει πια. Κανένα παιδί να μην φτάσει και να μη νιώσει ότι έζησε αυτό απόψε από την ίδια του τη μάνα».

Όπως αναφέρει στο anagnostis.org η καταγγέλλουσα «Άρχισαν ξαφνικά να βροντάνε πόρτες και να ακούω φωνές:

-Θα σε λιώσω.

Τρέχω στον πάνω όροφο. Βλέπω μια ντουλάπα πεσμένη και έσερναν το παιδί, το οποίο το πήρα σπίτι μου. Αμέσως τηλεφώνησα στο Χαμόγελο του Παιδιού. Μίλησαν για πολύ ώρα με τον ανήλικο. Πήγαμε μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα του Ναυπλίου».

Όπως γνωστοποιήθηκε από την αστυνομία, ο ανήλικος κοιμήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, αφότου διασφαλίστηκαν όλες οι συνθήκες και χτες, Πέμπτη πήγε κανονικά στο σχολείο του.

Η μητέρα συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, εις βάρος ανήλικου τέκνου.

Το Χαμόγελο του παιδιού, όπως δήλωσε η ίδια, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μεταφερθεί το παιδί σε ασφαλές περιβάλλον.

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: