Νέα στοιχεία για τη γυναίκα βίασαν ενώ ήταν σε κώμα και γέννησε – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση βιασμού - Fanpage

Νέα στοιχεία για τη γυναίκα βίασαν ενώ ήταν σε κώμα και γέννησε – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση βιασμού

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση βιασμού της γυναίκας που είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ.

Την Τετάρτη, ο αξιωματούχος Τόμι Τόμσον παραχώρησε συνέντευξη τύπου και αποκάλυψε πως οι Αρχζές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική.

Όπως είπε, την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό οι αξιωματικοί δέχτηκαν κλήση που ανέφερε ότι ένα μωρό είχε αναπνευστικά προβλήματα.

Αρχές ανακάλυψαν ότι μια 29χρονη αμερικανικής καταγωγής γέννησε ένα μωρό στην κλινική Hacienda Healthcare. Η μητέρα είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια μετά από έναν παραλίγο πνιγμό ήταν «αδύνατον να κινηθεί και να επικοινωνήσει.

«Από όσο γνωρίζω, ήταν ένας φυσιολογικός τοκετός» είπε ο Τόμσον. Στη συνέχεια ερωτήθηκε αν ήταν μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, με τον αστυνομικό να απαντά «πιθανότατα ναι». «Δεν ήταν σε θέση να δώσει την συγκατάθεσή της» ανέφερε και χαρακτήρισε τη μητέρα ένα «αβοήθητο θύμα που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη, ο δικηγόρος της οικογένειας, Τζον Μάικελς, δήλωσε πως «η οικογένεια θα ήθελε να μεταφέρω το μήνυμα πως το παιδί έχει γεννηθεί σε μια αγαπημένη οικογένεια που θα το φροντίσει καλά».

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό του βιαστή και πατέρα του παιδιού.

Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώνει δείγματα DNA από όλους τους άνδρες υπαλλήλους της κλινικής και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Πηγη: /thecaller.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss