Νεκρός σε ψυγείο ο Διονύσης Καλογερόπουλος που αναζητούσε η Νικολούλη – (ΒΙΝΤΕΟ) - Fanpage

Νεκρός σε ψυγείο ο Διονύσης Καλογερόπουλος που αναζητούσε η Νικολούλη – (ΒΙΝΤΕΟ)

O 41χρονος ήταν νεκρός και ξεχασμένος από τη δεύτερη μέρα της εξαφάνισής του

Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ελλιπής η επικοινωνία των αρχών με τα νοσοκομεία της χώρας αναφορικά με τους αγνοούμενους πολίτες που ενώ έχει σημάνει Missing Alert, καταλήγουν να εντοπίζονται ξεχασμένοι σε ψυγεία μετά από μέρες, ακόμα και μήνες…

Μετά το τρανταχτό παράδειγμα με την υπόθεση εξαφάνισης του Δημήτρη Καλογιάννη, γνωστού ως Δήμητρα της Λέσβου, για τον οποίο χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να διαπιστωθεί ότι ήταν θύμα τροχαίου, αλλά και την πρόσφατη περίπτωση της 73χρονης Σοφίας Αρχιμαδρίτου, που αναζητούνταν για μέρες και τελικά είχε εντοπιστεί νεκρή στον Φλοίσβο, δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις και στην υπόθεση εξαφάνισης του Διονύση Καλογερόπουλου που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη.

Ο 41χρονος μηχανολόγος μηχανικός εντοπίστηκε νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου Ελπίς, όπου παρέμενε ξεχασμένος για 9 ολόκληρες μέρες. Καθοριστική στην έρευνα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τον εξαφανισμένος άνδρα από τη Ζαχάρω τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Αθήνα, ήταν η μαρτυρία ενός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο 41χρονος Διονύσης Καλογερόπουλος για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Missing Alert, ήταν νεκρός από την δεύτερη ημέρα της εξαφάνισής του, ωστόσο κανείς δεν ερεύνησε πρώτα τις σορούς χωρίς στοιχεία στα νοσοκομεία.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου, στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου στο κέντρο της Αθήνας και για την υπόθεση επιλήφθηκε το ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα.

Ο μηχανολόγος σε τάνκερ είχε μεταβεί στην πρωτεύουσα την 5η Νοεμβρίου προκειμένου να επισκεφτεί γιατρό και είχε ενημερώσει τους συγγενείς του ότι θα επέστρεφε την ίδια μέρα. Η αδερφή του μιλώντας στην εκπομπή είχε αναφέρει για την εξαφάνισή του: «Κάλεσα μία φίλη του και έμαθα πως της είχε στείλει μήνυμα ότι θα έμενε σ’ αυτήν το βράδυ, κάτι που δεν έγινε. Δύο ημέρες μετά πληροφορήθηκα ότι είχε μιλήσει και μ’ έναν άλλο φίλο του στις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Από εκεί κι έπειτα, σκοτάδι».

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, στη σορό του 41χρονου δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα νεκροτομή και τα αίτια θανάτου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας: