ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέος χωρισμός στη showbiz, μετά τον υποτιθέμενο αρραβώνα! [pics]

Μπορεί να πήγαιναν για γάμο, αλλά τελικά αποφάσισαν να το λήξουν! Ο λόγος για τον Robert Pattinson και την FKA twigs, οι οποίοι λέγεται ότι χώρισαν. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2014 και γρήγορα ξεκίνησαν οι φήμες ότι θα παντρευτούν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε απαθανατιστεί με μονόπετρο στο δάκτυλό της και όλοι έλεγαν πως εκείνη και ο γοητευτ…


Μπορεί να πήγαιναν για γάμο, αλλά τελικά αποφάσισαν να το λήξουν! Ο λόγος για τον Robert Pattinson και την FKA twigs, οι οποίοι λέγεται ότι χώρισαν. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2014 και γρήγορα ξεκίνησαν οι φήμες ότι θα παντρευτούν. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε απαθανατιστεί με μονόπετρο στο δάκτυλό της και όλοι έλεγαν πως εκείνη και ο γοητευτικός ηθοποιός έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

“Είχε κουραστεί μαζί της” αποκαλύπτει πηγή κοντά στο ζευγάρι, αναφέροντας μάλιστα ότι χώρισαν τρεις μήνες μετά, από την μέρα που ο Robert Pattinson είχε δηλώσει πως ήταν “κάπως αρραβωνιασμένοι” με την σύντροφό του.

Ο χολιγουντιανός σταρ, λέγεται, πως έληξε την σχέση του με την FKA twigs, καθώς κουράστηκε μαζί της και όσο πέρναγε ο καιρός απομακρύνονταν ο ένας από τον άλλον. Πηγή κοντά στον ηθοποιό, μάλιστα, ανέφερε πως το ζευγάρι περνούσε πολύ λίγο χρόνο μαζί, με συνέπεια να διαλύσει τον αρραβώνα του.

via tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories