Ο Μικρός Ήρωας Χρήστος Εφραίμ πάλεψε Γενναία στην Πρώτη μάχη με τον καρκίνο και Βγήκε Νικητής! - Fanpage

Ο Μικρός Ήρωας Χρήστος Εφραίμ πάλεψε Γενναία στην Πρώτη μάχη με τον καρκίνο και Βγήκε Νικητής!

O 15 μηνών Χρήστος- Εφραίμ, που πάσχει από ηπατοβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου του ήπατος, βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο Παλέρμο, ώστε να υποβληθεί στο άμεσο μέλλον σε μεταμόσχευση ήπατος.

Αυτές τις μέρες τα νέα είναι αισιόδοξα για το μικρό αγοράκι καθώς ο μικρός μαχητής ξεπέρασε τις παρενέργειες που τον ταλαιπώρησαν και χαμογελά ξανά, ενώ υπήρξε μείωση των καρκινικών δεικτών.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες από τον οργανισμό «Πράξη Αγάπης», θα υποβληθεί στον Β’ κύκλο των απαραίτητων χημειοθεραπειών, προκειμένου να υποβληθεί στο άμεσο μέλλον σε μεταμόσχευση ήπατος.

Διαβάστε την ανάρτηση
Ο μικρός Χρήστος- Εφραίμ ολοκλήρωσε τον πρώτο 24ήμερο κύκλο των απαραίτητων χημειοθεραπειών, ο οποίος αν και εξαιρετικά επίπονος, στέφθηκε με επιτυχία.

Ο μικρός μας μαχητής ξεπερνώντας τις παρενέργειες που τον ταλαιπώρησαν, χαμογελά ξανά, καθώς υπήρξε μείωση των καρκινικών δεικτών.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί στον Β’ κύκλο των απαραίτητων χημειοθεραπειών, έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία της μεταμόσχευσης.

Η υποστήριξη και η συγκινητική σας κινητοποίηση έδωσε μεγάλη δύναμη στον μικρό Χρήστο- Εφραίμ και την οικογένειά του σε αυτό το “ταξίδι ζωής”.

Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, σταθερά να είμαστε στο πλευρό του μικρού Χρήστου- Εφραίμ, έως ότου επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα!

Πηγή : themamagers.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: