Όταν κοριτσάκι τρέχει στη μαμά του με πληγές στα πόδια, εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της - Fanpage

Όταν κοριτσάκι τρέχει στη μαμά του με πληγές στα πόδια, εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της

Τα περισσότερα παιδιά σε όλον τον κόσμο λατρεύουν τις παιδικές χαρές. Και γιατί όχι;

Μπορούν να τρέχουν σε ανοιχτό χώρο, να παίζουν με φίλους, να μαθαίνουν καινούργια πράγματα, αλλά και να απασχολούνται σε μια σειρά δραστηριότητες σε οργανωμένους ανοιχτούς παιδότοπους.

Στο μεταξύ, οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στα παγκάκια ενώ έχουν οπτική επαφή, ξέροντας πως τίποτα κακό δεν θα συμβεί ενώ τα παιδιά τους παίζουν εκεί κοντά.

Δυστυχώς όμως, σε σπάνιες περιπτώσεις, αυτοί οι υποτιθέμενα ασφαλείς χώροι μπορεί να μετατραπούν σε παγίδες και να συμβούν τρομακτικά πράγματα.

Κάτι τέτοιο συνέβη στην Έιμι Σμιθ και τη μικρή της κόρη, την Ντέμι-Μάι.

 

Η Έιμι Σμιθ, μαζί με τη κόρη της, την Ντέμι-Μάι, είχαν πάει να περάσουν τη μέρα τους στο Κίτσον Παρκ, στο Τόρκεϊ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το κοριτσάκι θα έπαιζε στον καθαρό αέρα μια υπέροχη μέρα, ενώ η μαμά της θα περνούσε και εκείνη τον χρόνο της ευχάριστα. Μόνο γέλια και χαρούμενες εμπειρίες προμήνυε εκείνη η ημέρα.

Αλλά δεν πέρασε πολλή ώρα που τα γέλια αντικαταστάθηκαν από τρόμο και μια ημέρα ξεγνοιασιάς θα αποδεικνυόταν εφιάλτης.

Η μικρή Ντέμι-Μάι είχε μάθει πρόσφατα να αρπάζει μόνη της το σχοινί που οδηγούσε στην τσουλήθρα.

Όταν η μαμά της γύρισε τα μάτια της προς το παιδί, εκείνη είχε ήδη πάρει θέση στην τσουλήθρα. Τότε της φώναξε, ενθαρρύνοντάς την, ενώ παρακολουθούσε καθώς η Ντέμι-Μάι άρχισε να κινείται προς το έδαφος.

Αντί εκείνη όμως να είναι χαρούμενη όταν προσγειώθηκε στο γρασίδι, έμοιαζε να υποφέρει. Μετά, έτρεξε στη μαμά της πανικοβλημένη.

Μόλις η μαμά του κοριτσιού κοίταξε πιο προσεκτικά, είδε πως τα πόδια της είχαν ματώσει.


Σοκαρισμένη η Έιμι, δεν άργησε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη βάση της τσουλήθρας υπήρχαν σπασμένα γυαλιά, που είχαν μάλλον τοποθετηθεί εκεί σκόπιμα.

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη που κάποιος σκέφτηκε να κάνει τέτοιο πράγμα σε μια παιδική χαρά», είπε η Έιμι μιλώντας στην εφημερίδα Mirror


Η Έιμι έτρεξε το παιδί στο νοσοκομείο. Της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αλλά, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να γίνουν ράμματα.

Αργότερα επικοινώνησε με τις αρχές που ήταν υπεύθυνες για τη λειτουργία του πάρκου και τις ενημέρωσε για το περιστατικό.

Έπρεπε να μαζευτούν τα γυαλιά αμέσως, πριν κάποιο άλλο παιδί να έχει παρόμοιο ατύχημα ή πριν να τραυματιστεί ακόμη πιο άσχημα.

Τώρα η Έιμι θέλει να ενημερώσει και τους άλλους γονείς για τους κινδύνους που παραμονεύουν στις παιδικές χαρές. Πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση.

«Ελπίζω πως ενημερώνοντας τους άλλους γονείς θα βοηθήσω ώστε άλλα παιδιά να μην χρειαστεί να πάθουν ατυχήματα», είπε η Έιμι στη Mirror.

Οι παιδικές χαρές μπορεί να κρύβουν κινδύνους!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτό το άρθρο ώστε το μήνυμα αυτής της μητέρας να φτάσει σε όσο το δυνατό περισσότερους γονείς.

πηγη

Αφήστε το σχόλιο σας: