Παντρεμένο ζευγάρι ομοφυλόφιλων γίνονται μπαμπάδες διδύμων από παρένθετη μητέρα και η χαρά τους δεν περιγράφεται - Fanpage

Παντρεμένο ζευγάρι ομοφυλόφιλων γίνονται μπαμπάδες διδύμων από παρένθετη μητέρα και η χαρά τους δεν περιγράφεται

Ο κτηματομεσήτης Fredrik Eklund και ο σύζυγός του Derek Kaplan μίλησαν για πρώτη φορά για τη ζωή ως πατέρες των νεογέννητων διδύμων Milla και Fredrik Jr.

Το ζευγάρι καλωσόρισε ένα αγόρι και ένα κορίτσι στις 28 Νοεμβρίου του 2017 μέσω παρένθετης μητέρας και πήρε την απόφαση να αποκαλύψει ότι ο Fredrik είναι ο βιολογικός πατέρας της Milla, ενώ ο Derek είναι ο βιολογικός πατέρας του Fredrik Jr.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει ποια είναι η παρένθετη μητέρα των παιδιών του.

Το ζευγάρι εξέφρασε τη χαρά που ένιωσε όταν καλωσόρισε τα δίδυμα, αφού οι αρχικές προσπάθειές τους με παρένθετες μητέρες κατέληξαν σε δύο αποβολές.

Μιλώντας για τη ζωή με τους με τα μωρά, ο κτηματομεσίτης είπε στο περιοδικό People: “Κοιμούνται καλά, αλλά μερικές φορές νομίζω ότι κάθονται και απλά κοιτιούνται.”

“Νομίζω ότι σκαρώνουν από τώρα συνωμοσίες!”

“Τα δίδυμα είναι διπλός μπελάς, αλλά σίγουρα είναι και διπλή χαρά! Διάβασα όλα τα βιβλία για μωρά, άρχισα να αλλάζω πάνες σε κούκλες, πήγαινα μάλιστα και σε σεμινάρια για δίδυμα. Είναι σαν να πηγαίνεις σε πανεπιστήμιο για να μάθεις να φροντίζεις δίδυμα.”

Ο Derek Kaplan έχει ήδη ένα γιο, τον Kai, αφού έδωσε το σπέρμα του σε ένα ζευγάρι όταν ζούσε στο Λονδίνο. Ο ζωγράφος που γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε και ο Fredrik παντρεύτηκαν το 2013 ενώ είχαν γνωριστεί στην Ελλάδα τρία χρόνια νωρίτερα.

Ο Fredrik μίλησε ανοιχτά για τις πρώτες τους αποβολές και, μετά τη δεύτερη αποτυχία, ανακοίνωσε ότι δεν ήθελε να το κάνει ξανά, λέγοντας ότι “έκλαψε τόσο πολύ δεν μπορούσε να κλάψει πια.”

Ωστόσο, κάποια στιγμή οι 2 άντρες ανακοίνωσαν ότι περιμένουν ξανά δίδυμα, χάρη σε μία δότρια ωαρίων και μία παρένθετη μητέρα.

“Ένιωσα σαν να τρέχω αυτόν τον μαραθώνιο για 40 χρόνια και τελικά έφτασα στο στόχο μου. Τελικά θα γίνουμε μπαμπάδες. Επιτέλους,” είπε.

Είπε στο People: “Αυτό ήταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τόσα χρόνια και τόσες πολλές δυσκολίες για να φτάσουμε εδώ… Αλλά επιτέλους, κατάφερα αυτό που ήθελα περισσότερο στη ζωή μου.”

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: