Πάρτι με δεκάδες άτομα χωρίς μάσκα και DJ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη (βίντεο) - Fanpage

Πάρτι με δεκάδες άτομα χωρίς μάσκα και DJ στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη (βίντεο)

Εκατοντάδες άτομα διασκέδασαν το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, χωρίς να τηρήσουν κανένα μέτρο προστασίας. Σε βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζονται αρκετοί χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρούν τις αποστάσεις. Μάλιστα, φαίνεται πως οι θαμώνες επιστράτευσαν και DJ για τη διασκέδασή τους.

Η βραδιά εικάζεται ότι οργανώθηκε μέσω διαδικτύου με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο. Υπενθυμίζεται ότι χτες, την ίδια ώρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην Πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, για να αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός πάρτι, καθώς τον τελευταίο καιρό στη Πλατεία είχαν παρατηρηθεί αντίστοιχες σκηνές με την πλατεία Κυψέλης. Όπως έγινε γνωστό η πλατεία θα επιτηρείται και τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί διενεργούσαν ελέγχους στα γύρω στενά για την τήρηση των μέτρων και των βεβαιώσεων για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Η ομάδα της αστυνομίας έχει λάβει εντολή να μην επιτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών στο εσωτερικό της πλατείας, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών….

Αφήστε το σχόλιο σας: