Παιδί 13 ετών πέθανε από αιμορραγία όταν ο πατέρας του έκοψε το πέος με τσεκούρι για να γλιτώσει το σπίτι τους από τα «διαβολικά πνεύματα» - Fanpage

Παιδί 13 ετών πέθανε από αιμορραγία όταν ο πατέρας του έκοψε το πέος με τσεκούρι για να γλιτώσει το σπίτι τους από τα «διαβολικά πνεύματα»

Παιδί 13 ετών πέθανε από αιμορραγία όταν ο πατέρας του έκοψε το πέος με τσεκούρι για να γλιτώσει το σπίτι τους από τα «διαβολικά πνεύματα»

  •  Ο 39 χρονος Ram Gopal Patelς, έκοψε το πέος του 13χρονου γιου του με ένα τσεκούρι μέσα στο σπίτι τους στην Ινδία
  • Τον άφησε να αιμορραγεί στο πάτωμα, γιατί ένας μάγος γιατρός του είπε ότι πρέπει να κάνει αυτή τη θυσία
  • Ο πατέρας κι ο μάγος γιατρός θα παραμείνουν στη φυλακή κατηγορούμενοι για δολοφονία μέχρι να γίνει η δίκη

Ένας πατέρας σκότωσε τον γιο του με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο, κόβοντας το πέος του με ένα τσεκούρι. Ο λόγος; Για να απαλλαγεί το σπίτι του από τα «κακά πνεύματα».

Ο 39χρονος, ευνούχισε τον 13χρονο γιο τουRupesh  και τον άφησε να αιμορραγεί μέχρι θανάτου του, μέσα στο σπίτι τους στο Baloda Bazaar στην κεντρική Ινδία, το περασμένο Σάββατο.

Ισχυρίστηκε ότι ένας μάγος γιατρός, ο 19χρονος Rajesh Yadav, του είχε πει να θυσιάσει τον έφηβο.

Ο 39χρονος πατέρας Ram Gopal Patel (φωτογραφία), ευωούχισε τον γιο του Rupesh και τον άφησε να αιμορραγεί μέχρι θανάτου στο σπίτι του στο Baloda Bazaar, στην κεντρική Ινδία το περασμένο Σάββατο

Ο πατέρας του αγοριού και ο υποτιθέμενος γιατρός, πριν προβούν στην αποτρόπαιη πράξη τους χτύπησαν τον 13χρονο στο κεφάλι.

Όταν η 35χρονη μητέρα του Sunita επέστρεψε από την εργασία της στα χωράφια, βρήκε τον γιο της στο πάτωμα να αιμορραγεί κι άρχισε να ουρλιάζει και οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν. Δήλωσαν ότι η οικογένεια είχε παραπονεθεί για κακά πνεύματα στο σπίτι κι αρκετό καιρό πριν συμβουλεύτηκε έναν μάγο γιατρό της περιοχής.

Ο τοπικός επιθεωρητής Ram Gopal Soni δήλωσε: «Οι κατηγορούμενοι Ram Gopal Patel και Rajesh Yadav θυσίασαν τον 13χρονο Rupesh Patel αφήνοντάς τον αν αιμορραγεί μέχρι θανάτου.

«Χτύπησαν τον μικρό Rupesh με δύναμη στο κεφάλι και στη συνέχεια έκοψαν τα γεννητικά του όργανα με ένα τσεκούρι και τον άφησαν  στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.»

«Όταν η μητέρα έφτασε στο σπίτι και βρήκε το γιο της στο πάτωμα, κατήγγειλε το περιστατικό κι αμέσως συνελήφθησαν  και οι δύο άνδρες

«Ο πατέρας έχει ομολογήσει το έγκλημά του, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και πιθανόν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.»

Ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός (φωτογραφία) του είπε ότι για να απαλλαγεί από τα κακά πνεύματα, έπρεπε να θυσιάσει το γιο του και όλα τα προβλήματά του θα λυθούν αμέσως.

Πρόσθεσε ότι συνέβαιναν περίεργα πράγματα στο σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα, όπως ότι κουζινικά σκεύη και παράθυρα  κάνανε θόρυβο. Ο πατέρας του αγοριού είπε ότι ήταν απελπισμένος και ήθελε να απαλλαγεί αμέσωε από το κακό που βρήκε το σπίτι του.

Η μητέρα είπε ότι ο σύζυγός της μπορεί να είχε καταληφθεί  από τα κακά πνεύματα πριν σκοτώσει το γιο του. 

Και οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν για δολοφονία, συνωμοσία και κάλυψη αποδεικτικών στοιχείων και θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τη δίκη τους. Οι μάγοι γιατροί στην Ινδία είναι πάρα πολλοί, ιδιαίτερα στις αγροτικές περιοχές όπου οι άνθρωποι είναι αναλφάβητοι.

Η Ινδία έχει μεγάλη αύξηση σε εγκλήματα που οφείλονται σε μάγους γιατρούς, κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές.

Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Καταγραφής Εγκλημάτων, 135 άτομα σκοτώθηκαν από άσκηση μαγείας το 2015, που ισοδυναμεί με ένα άτομο κάθε τρεις ημέρες.

Πολύ λίγα εγκλήματα αναφέρονται, γιατί τα περισσότερα αποκρύπτονται.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος πατέρας (αριστερά) Ram Gopal Patel κι ο 19χρονος μάγος γιατρός (δεξιά) Rajesh Yadav, στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Raipur

διαφορετικό

Αφήστε το σχόλιο σας: