Παιδόφιλος έστελνε άρρωστα μηνύματα με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε ανήλικα κορίτσια και τα ενημέρωνε ότι θα τα βιάσει - Fanpage

Παιδόφιλος έστελνε άρρωστα μηνύματα με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε ανήλικα κορίτσια και τα ενημέρωνε ότι θα τα βιάσει

 

 

Ένας άντρας κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε ένα 8χρονο κορίτσι από την Indiana το 1988 και φέρεται να έστελνε μηνύματα και σε άλλα κορίτσια με τα οποία τα προειδοποιούσε ότι ήταν «στη συνέχεια της λίστας» του.

Ο 59χρονος John Miller συνελήφθη την Κυριακή για την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της April Tinsley πριν από τρεις δεκαετίες στο Fort Wayne της Indiana.

Όταν βρέθηκε το σώμα της 8χρονης, ο Miller έστελνε απειλητικές σημειώσεις σε υποψήφια θύματά του μαζί με πορνογραφικά αρχεία και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Μια ένορκη δήλωση αποκάλυψε ότι το DNA από αυτά τα προφυλακτικά αντιστοιχούσε στο DNA που βρέθηκε στα σκουπίδια του Miller, συνδέοντας έτσι τον 59χρονο με τη δολοφονία του νεαρού κοριτσιού.

Το αρχείο αναφέρει επίσης ότι ο Miller ομολόγησε τη δολοφονία και έδωσε λεπτομερή περιγραφή του πώς βίασε την 8χρονη πριν την πνίξει.

Ο Miller εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα το πρωί, όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για δολοφονία και βιασμό ανηλίκου.

April Tinsley

Αυτές ήταν οι δύο λέξεις που είπε ο Miller στους ανακριτές που χτύπησαν την πόρτα του την Κυριακή και τον ρώτησαν για το θάνατο του κοριτσιού.

Η April εξαφανίστηκε την 1η Απριλίου του 1988 και το σώμα της βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα σε μια τάφρο περίπου 20 μίλια από το σπίτι της στο Fort Wayne.

Ο δολοφόνος είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην 8χρονη και άφησε πίσω του ίχνη DNA.

Ωστόσο, η υπόθεση σταμάτησε όταν οι αρχές δεν ήταν σε θέση να συνδέσουν το DNA του κοριτσιού με κάποιον ύποπτο.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1990, η αστυνομία βρήκε ένα μήνυμα που έγραφε: “Θα σκοτώσω την 8χρονη April Marie Tisley. Θα σκοτώσω ξανά.”

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 2004, ο δολοφόνος επέστρεψε με τη μορφή απειλητικών μηνυμάτων που τοποθετούσε στα ποδήλατα νεαρών κοριτσιών, τα οποία ήταν οι υποψήφιοι στόχοι του.

Τρεις από τις σημειώσεις ήταν γραμμένες σε χαρτί με κίτρινη επένδυση και τοποθετήθηκαν μέσα σε πλαστικές σακούλες μαζί με χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και εικόνες του γυμνού σώματος του αποστολέα.

Μια σοκαριστική σημείωση που κυκλοφόρησε από το FBI έχει ως εξής: “Γεια σου γλυκιά μου. Σε παρακολουθώ. Είμαι το ίδιο πρόσωπο που βίασε και σκότωσε την Aproil Tinsely. Είσαι το επόμενο θύμα μου.”

“Αν το αναφέρεις στην αστυνομία ή αν δω αυτό στο χαρτί αύριο στα τοπικά νέα, θα σου ανατινάξω σπίτι και θα σκοτώσω τους δικούς σου. Θα γίνεις δική μου.”

Οι ερευνητές μπόρεσαν να ταιριάξουν το DNA στα προφυλακτικά με το DNA που ανακτήθηκε από το εσώρουχο της April, κάτι που συνέδεσε τα απειλητικά μηνύματα και τη φρικιαστική δολοφονία.

Αλλά ακόμα δεν είχαν κάποιον ύποπτο.

Πέντε χρόνια αργότερα το FBI ανέλαβε δράση για να βοηθήσει την έρευνα που για άλλη μια φορά είχε σχεδόν σταματήσει.

Η υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο τον Απρίλιο χάρη στη μητέρα του δολοφονημένου παιδιού, τη Janet Tinsely, η οποία πέταξε μπαλόνια στον αέρα προς τιμήν της κόρης της.

Η Janet είπε στην εφημερίδα Fort Wayne Journal ότι εκπλήσσεται που περισσότεροι από 70 άνθρωποι παρακολούθησαν το συμβάν επειδή μετά από τόσα χρόνια νόμιζε ότι η ιστορία της κόρης της είχε ξεχαστεί.

“Νομίζαμε ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανείς,” ανέφερε η εφημερίδα, η οποία κατέγραψε την υπόθεση από την αρχή.

“Αλλά ξαφνικά είδαμε πολλούς ανθρώπους. Κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενη. Και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν, να τη σκέφτονται και να λένε το όνομά της.”

Κατά τους επόμενους μήνες, οι αρχές παρακολουθούσαν τον Miller και τον συνέλαβαν στα μέσα Ιουλίου.

Ο Miller πλέον βρίσκεται στη φυλακή του Allen χωρίς εγγύηση.


διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: