Παιδόφιλος παρίστανε στο Ίντερνετ το κορίτσι και βίασε πάνω από 26 ανήλικα αγόρια - Fanpage

Παιδόφιλος παρίστανε στο Ίντερνετ το κορίτσι και βίασε πάνω από 26 ανήλικα αγόρια

 

Ένας παιδεραστής που κακοποίησε σεξουαλικά 26 αγόρια αφού πρώτα τους συστήθηκε ως έφηβη κοπέλα στο διαδίκτυο, ίσως να έχει βιάσει κι άλλα παιδιά, αφού η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι είχε έρθει σε επαφή με περισσότερα από 60 ανήλικα.

Ο 22χρονος Henri Michael Pinney, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο του Leicester για το βιασμό 26 αγοριών.

Μετά από διετή έρευνα, ο αξιωματικός της αστυνομίας Shaun Orton δήλωσε ότι είναι «σίγουρος» ότι ο Pinney κακοποίησε κι άλλα παιδιά που δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί.

Ο Pinney, από το Leicester, έκανε τα θύματά του να βγάλουν και να του στείλουν απεχθείς φωτογραφίες τους.

Πριν τη σύλληψή του, τον Ιούνιο του 2016, έπεισε επίσης τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν το Skype για ζωντανά βίντεο, όπου προσπαθούσε επίσης να τους οδηγήσει σε σεξουαλικές δραστηριότητες.

Ο κ. Orton δήλωσε: “Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να έχει έρθει σε επαφή με τον Pinney ή ήταν θύμα παρόμοιου εγκλήματος, θα τον παρακαλούσαμε να επικοινωνήσει μαζί μας.”

“Έχουμε ειδικά εκπαιδευμένους υπαλλήλους εδώ για να βοηθήσουμε οποιοδήποτε θύμα αυτού του είδους εγκλήματος.”

“Έχω κάνει αρκετές έρευνες δολοφονίας στο παρελθόν, αλλά τίποτα δεν προετοίμασε εμένα ή την ομάδα μου για τον τεράστιο όγκο δεδομένων και υλικού που είχε αυτή η υπόθεση.”

Οι αξιωματικοί κατέλαβαν δύο τηλέφωνα και τρία cd του Pinney στα οποία υπήρχαν αποθηκευμένα χιλιάδες διαστροφικά αρχεία.

Πρόσθεσε: “Τα θύματα ήταν εξαιρετικά θαρραλέα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους, καθώς δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτό το κατόρθωμα χωρίς αυτούς.”

“Άνθρωποι όπως ο Pinney συχνά καταστρέφουν νέους ανθρώπους που δεν έχουν πάντα την ικανότητα να λένε όχι ή να κατανοούν τις πραγματικές προθέσεις κάποιου.”

“Χρησιμοποίησε την πειθώ του για να κάνει αυτά τα θύματα να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές συνομιλίες ή να στείλουν απεχθείς εικόνες του εαυτού τους για δική του σεξουαλική ικανοποίηση.”

“Η άρνησή του να αναγνωρίσει τα εγκλήματά του ανάγκασε τα θύματά του να ξαναζήσουν το τραύμα τους προσκομίζοντας αποδείξεις στο δικαστήριο.”

διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: