Παιδόφιλος βίασε πάνω από 30 ανήλικα παιδιά και λέει ότι οι άρρωστες «ορμές» του οφείλονται σε ατύχημα που είχε με τη μηχανή - Fanpage

Παιδόφιλος βίασε πάνω από 30 ανήλικα παιδιά και λέει ότι οι άρρωστες «ορμές» του οφείλονται σε ατύχημα που είχε με τη μηχανή

 

Ένας πρώην δάσκαλος της γιόγκα κρίθηκε ένοχος για το βιασμό ανήλικων παιδιών, αλλά είπε πως οι ενέργειές του οφείλονται σε ένα προγενέστερο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα.

Ο 43χρονος Jason Daron Mizner, κρίθηκε ένοχος για συνολικά 65 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων οι 36 ήταν για βιασμό, 14 για απόπειρα βιασμού, 13 για εκμετάλλευση παιδιών και μία για τη διατήρηση παράνομης σχέσης με παιδί, σύμφωνα με το δικαστήριο της Brisbane.

Ο Mizner, φέρεται να διέπραξε τα αδικήματα σε ένα διάστημα τριών ετών στην Gold Coast, μεταξύ του 2003 και του 2005.

Ο άντρας συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Brisbane τον περασμένο Ιανουάριο, σύμφωνα με το 9news.

Ο 43χρονος πέρασε 9 από τα 35χρόνια της ποινής του στην Ταϊλάνδη, λόγω μιας ακόμα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, πριν από την απέλασή του στην Αυστραλία.

Μια τοπική εφημερίδα στο Chiang Mai δήλωσε ότι το 2006, μια γυναίκα – της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό – ανέφερε ότι ο Jason Mizner βίασε την 2 ετών κόρη της.

Ο Mizner είπε στο δικαστήριο είχε πέσει με το μοτοσικλέτα στο παρελθόν και υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι, και ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι μετά από αυτό το ατύχημα ο 44χρονος ξεκίνησε να επιτίθεται σε παιδιά.

Η δίκη του κ. Mizner αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου έως ότου οι δικηγόροι λάβουν την ιατρική έκθεση του γιατρού.

Ο επιθεωρητής Kerry Johnson, δήλωσε ότι τα εγκλήματα του κ. Mizner είχαν «σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή των παιδιών» και πως «η δουλειά της αστυνομίας είναι να προστατεύει τα παιδιά».

διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: