Παίκτρια του MasterChef μαγειρεύει καθημερινά 2000 μερίδες φαγητό για τους πυρόπληκτους - Fanpage

Παίκτρια του MasterChef μαγειρεύει καθημερινά 2000 μερίδες φαγητό για τους πυρόπληκτους

Την ξεχωρίσαμε στο reality μαγειρικής, ωστόσο δεν κατόρθωσε να βρεθεί στο μεγάλο τελικό του MasterChef. Ο λόγος για τη Γωγώ Δελογιάννη, που αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της προκειμένου να πάει στο Νέο Βουτζά και να συμβάλει και εκείνη με τον δικό της τρόπο τους πυρόπληκτους.

H chef έστειλε το δικό της μήνυμα με μια δημοσίευση της στον λογαριασμό της στο Instagram. «Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας 😊 [📷 : @nikzik] ___________________ #togetherwestand

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Delogianni (@gogodelogianni) στις


Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: