«Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο»: Μήνυση Κατά Πάντων Για Τον 43Χρονο Που «Έσβησε» Σε Καρέκλα Στο Νοσοκομείο - Fanpage

«Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο»: Μήνυση Κατά Πάντων Για Τον 43Χρονο Που «Έσβησε» Σε Καρέκλα Στο Νοσοκομείο

«Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο»: Μήνυση Κατά Πάντων Για Τον 43Χρονο Που «Έσβησε» Σε Καρέκλα Στο Νοσοκομείο

Ξεσπά η μητέρα του αδικοχαμένου 43χρονου Μενέλαου που «έσβησε» σε καρέκλα στο νοσοκομείο.. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε η οικογένεια..

Στη σφαίρα του αδιανόητου κατατάσσεται αυτό που συνέβη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, με τον 43χρονο Μενέλαο Καμπάκα να αφήνει την τελευταία του πνοή σε μια καρέκλα στα εξωτερικά ιατρεία και ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει εξιτήριο.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε περίπου 10 ώρες αργότερα, όταν άλλαξε η βάρδια του ιατρικού προσωπικού!

Πριν φτάσει στο τέρμα της ζωής του, ο 43χρονος είχε αισθανθεί έντονους πόνους στο πόδι του και κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στα επείγοντα. Εκεί τον είδε χειρουργός, ο οποίος δεν διέγνωσε τίποτα και όπως κατήγγειλε η οικογένεια του αποθανόντα, του είπε να φύγει χωρίς να του κάνει καμία εξέταση. Ο Μενέλαος Καμπάκας όμως αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να μη φύγει παρότι επιστρατεύτηκαν ακόμα και οι σεκιουριτάδες του νοσοκομείου για να τον διώξουν.

Αυτός υπομονετικά περίμενε έξω από τα εξωτερικά ιατρεία, σε μια καρέκλα, όπου έμελλε να είναι και το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν πεθάνει, χωρίς να καταλάβει ουδείς το παραμικρό…

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Η οικογένεια του 43χρονου είναι συντετριμμένη, αλλά και εξοργισμένη με τα όσα συνέβησαν και ήδη έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Η μητέρα του Μενέλαου, Θωμαή (η οποία έμαθε μια ημέρα μετά για τον χαμό του γιου της, καθώς τα άλλα παιδιά της αδυνατούσαν να της μεταφέρουν αυτό το τραγικό νέο), μιλώντας στον Alpha ξέσπασε: «1η Ιουνίου έχει τα γενέθλιά του… Όχι τίποτα δεν είχε, γερό παλικάρι ήταν. Πήγε γερός και τον έφεραν πεθαμένο. Δεν τον πρόσεξαν, τίποτα δεν τον κάνανε. Ούτε ένα ποτήρι νερό δεν δώσανε στο παιδί μου. Τίποτα».

Νωρίτερα, είχε πει στο ThessToday.gr ότι καταλογίζει αμέλεια στους γιατρούς του νοσοκομείο και πρόσθεσε: «Τον βλέπω στον ύπνο μου να ξεψυχά σε μια καρέκλα. Ψάχνω απαντήσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Μενέλαός μου έφυγε έτσι απλά. Πώς είναι δυνατόν να φύγει ο μικρός μου ο γιος; … Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τον σκότωσαν και δεν πέθανε έτσι ξαφνικά. Τον παράτησαν στο έλεος του Θεού. Ψάχνουμε απαντήσεις».

Έξαλλος είναι και ο αδελφός του 43χρονου:

«Δεν υπήρχε καν σημάδι ένεσης στο σώμα του, που να αποδεικνύει ότι τουλάχιστον πήραν αίμα για να του κάνουν αιματολογικές. Μπήκε, εξετάστηκε στις 11:45 και ζήτησε ο χειρουργός ζήτησε να αποχωρήσει στις 12:15. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα… Ο αδερφός μου διαμαρτυρόταν στον γιατρό ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά, να κάνει κάτι. Και εκείνος του είπε ότι είναι μια χαρά, είναι περδίκι και να φύγει. Ο ίδιος δεν ήθελε να φύγει, παρέμενε παρότι ήρθε ο σεκιούριτι και τον έβγαλε από τα ιατρεία. Τους είπε αν θέλετε να φύγω φωνάξτε την αστυνομία, εγώ θα κάτσω εδώ. Και έκατσε έξω από την πόρτα στο σαλόνι. Ο αδερφός μου ξεψύχησε εκεί πέρα».

Αφήστε το σχόλιο σας: