Πιο Aδύνατη από ποτέ! Οι νέες φωτογραφίες της star Σοκάρουν και προκαλούν Aνησυχία και Προβληματισμό - Fanpage

Πιο Aδύνατη από ποτέ! Οι νέες φωτογραφίες της star Σοκάρουν και προκαλούν Aνησυχία και Προβληματισμό

Δεν έχει περάσει και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που είδαμε την star εμφανώς αλλαγμένη και αδυνατισμένη, όμως οι νέες της φωτογραφίες από την εμφάνιση της στα Country Music Awards το Σαββατοκύριακο προκαλούν άγχος και ανησυχία.

Μπορεί η ίδια να έδωσε την δική της απάντηση στους επικριτές της για την εμφάνιση της και την πολύ αδύνατη μέση της, όμως πια η εικόνα της προβληματίζει αρκετούς και συγκεκριμένα ειδικούς, οι οποίοι πιστεύουν πως έχει κάποιο πρόβλημα και ανησυχούν για την υγεία της. Η Ruby Rose έχει φτάσει πλέον τα 44 κιλά και πραγματικά είναι αγνώριστη.

«Η οικογένεια της και οι manager της πρέπει να την ενθαρρύνουν να πάρει λίγο βάρος πριν να είναι αργά», αναφέρει η διαιτολόγος Lisa De Fazio. Μάλιστα η ίδια αναφέρει πως είναι λιποβαρής για το ύψος της και πως το φυσιολογικό θα ήταν να ζυγίζει τουλάχιστον 61 κιλά. Μετά και από τα αρνητικά σχόλια για την τελευταία της εμφάνιση εκείνη έκανε ένα Instagram story από την πρωινή της γυμναστική γράφοντας: «Body shamers, έκανα μία υπέροχη προπόνηση σήμερα το πρωί, σας ευχαριστώ που ρωτάτε. Α! και είμαι έτοιμη να φάω ένα vegan burger γιατί έτσι»!

Ας ελπίσουμε λοιπόν να ξέρει τι κάνει και να φροντίζει τον εαυτό της σωστά, πριν της συμβεί κάτι.
Πηγή queen.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: