Προκλητική ανακοίνωση από τους φαντάρους που πέταξαν τον σκύλο στο γκρεμό: «Το φροντίζαμε καθημερινά, ήταν ένα ατυχές συμβάν» - Fanpage

Προκλητική ανακοίνωση από τους φαντάρους που πέταξαν τον σκύλο στο γκρεμό: «Το φροντίζαμε καθημερινά, ήταν ένα ατυχές συμβάν»

 

Να δικαιολογήσουν τα.. αδικαιολόγητα προσπαθούν οι δύο οπλίτες που κακοποίησαν βάναυσα ένα σκυλί σε στρατόπεδο Κόνιτσας.

Το σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αγανάκτηση, ωστόσο οι δύο πρωταγωνιστές κάνουν λόγο για… ατυχές συμβάν. Μάλιστα επισημαίνουν – προκλητικά – ότι φρόντιζαν το σκυλί καθημερινά και ζητάνε την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Διαβάστε τη δήλωσή τους που δημοσιεύει το paramythia-online.gr:

Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας Γεώργιος Χαρίτος

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: